Şocant! Top 6 cele mai bizare culte sexuale din lume

De Adina Radu, pe
Sex

Sexualitatea, relaţiile intime şi chiar ideea de cuplu sunt percepute diferit de către oamenii din întreaga lume, iar în jurul unor idei s-au construit adevărate culte, de-a dreptul stranii pentru privitorii din jur. Citeşte mai departe despre şase dintre aceste culte!
Comuna Little Pebble
Într-un sătuc din nordul Japoniei, „părintele” Jean Marie Thornbush a pus bazele cultului Little Pebble Dohsyuku-kai (în traducere aproximativă însemnând comună). Membrii acestei secte locuiesc în aceeaşi clădire, o casă cu două etaje şi în fiecare dimineaţă se adună în sala de rugă, unde aşteaptă mesaje secrete de la Fecioara Maria. Apoi, Jean-Marie unge o femeie cu iaurt pe burtă şi pe vagin şi face sex cu ea pe altar, în timp ce ceilalţi îi privesc în linişte. Jean-Marie a studiat teologia sub îndrumarea australianului William „The Little Pebble” Kamm, care a fost trimis la închisoare pentru abuzuri sexuale. După aceasta, Jean-Marie şi-a format propriul cult în Japonia, însă i-a dat o interpretare mai… personală. Mai exact el consideră că face sex corect în faţa altarului şi numai aşa australianul care l-a învăţat tot ce ştie va fi eliberat din închisoare.
Sex: Eşti mai perversă decât laşi să se vadă?
Sataniştii din Ash Tree
Baza acestui cult a fost pusă de către americanul Colin Batley, care obişnuia să spună că „unele dintre cele mai pasionale şi permanente relaţii au început cu violul”. Nu este surprinzător faptul că el a fost trimis la închisoare pentru 22 de ani, după ce a abuzat sexual peste 35 de copii şi tineri.
Raelienii
„Raelismul” este o religie bazată pe existenţa extratereştrilor. Se pare că fiinţele nepământene, numite Elohim, le-au promis raelienilor pace pe Pământ şi roboţi sexuali. Grupul a fost format de Claude Vorilhon, un fost cântăreţ şi pilot de curse, care şi-a schimbat numele în Rael. Până ce extratereştrii se vor pogorî asupra raelienilor, aceştia fac sex în grup şi organizează orgii în masă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!