Sexperienţe: Întâmplări nefericite în dormitor

De Adina Radu, pe
Sex

Unii ar spune că sexul este o artă. Ai nevoie de experienţă şi timp pentru a avea parte de relaţii sexuale foarte plăcute atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău. Totuşi, se întâmplă câteodată să ai parte şi de experienţe neplăcute.
Atunci când se întâmplă un lucru nedorit în timpul actului sexual, important e să încerci să treci peste acel moment repede şi cât mai graţios cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.
Un exemplu de experienţă supărătoare în dormitor ar fi atunci când amândoi vă doriţi foarte tare să faceţi sex însă… membrul lui este de altă părere.
Disfuncţiile erectile sunt comune în rândul bărbaţilor, dar poate că nu acesta este motivul pentru care organul său „nu vrea” să funcţioneze. Nu este cazul să te gândeşti că nu este el destul de atras de tine, ci, după cum spun experţii, acest lucru poate fi cauzat de oboseală, consumul de alcool sau teama că nu va reuşi să te impresioneze.
Evitarea unei discuţii după acest moment este o altă greşeală. Să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, asemenea. Este important să vorbiţi despre ce s-a petrecut – sau mai bine zis nu s-a petrecut – şi să încercaţi din nou, după ce vă relaxaţi.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!