Sex: 5 trucuri ca să-ţi vină iar cheful de iubitul tău

De Adina Radu, pe
Sex

Ceva ciudat se întâmplă atunci când eşti într-o relaţie de lungă durată. Parcă nu mai ai la fel de mult chef să faci sex cu partenerul, aşa cum se întâmpla la începutul relaţiei, când eraţi îndrăgostiţi nebuneşte şi nu vă mai săturaţi unul de altul.
Există destule motive care te opresc din a întreţine relaţii intime cu partenerul, însă cele multe dintre acestea sunt mai degrabă scuze şi nu motive serioase. Monotonia este cea care îşi face loc în viaţa de cuplu, iar faptul că ai nevoie de noutate sau de o schimbare nu este un lucru rău, pentru că puteţi lucra la asta împreună.
Pentru a vă putea reîmprospăta relaţia trebuie să depuneţi amândoi destul de mult efort, iar rezultatele vor fi pe măsură. Mulţi oameni cred că din moment ce simt că iubesc o persoană, vor rămâne mereu cu aceleaşi sentimente, însă nu este chiar aşa, pentru că sentimentele se pot pierde dacă nu sunt hrănite.
Iată câteva idei pe care le puteţi pune în practică împreună, pentru a vă reclădi intimitatea sexuală:
Urmăriţi un film erotic
Nu trebuie să gustaţi direct din filmele pentru adulţi, ci un film erotic poate fi de ajuns pentru a vă spori cheful. Există o varietate largă de filme din care puteţi alege – pornind de la cele foarte uşoare, pentru femei, la soft core şi până la cele cu fetişuri sexuale. Chiar şi o singură scenă cu încărcătură sexuală vă poate excita destul cât să nu fie nevoie să urmăriţi filmul până la capăt.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!