Sex prin telefon: Incitant sau nu?

De Adina Radu, pe
Sex

Relaţiile la distanţă sunt greu de construit şi de cele mai multe ori se întâmplă să se destrame. Cum sexul este o parte importanţă a unei relaţii, de ce să nu-l „practici” cu iubitul, chiar dacă sunteţi la mulţi kilometri depărtare unul de celălalt?
Sexul prin telefon este calea perfectă de a te conecta cu partenerul atunci când nu puteţi fi unul lângă celălalt. Împărtăşeşte-ţi dorinţele din fanteziile tale sexuale, sau doar povesteşte-i, pas cu pas, ce ţi-ai dori să-i faci în acel moment, dacă ar fi fost lângă tine.

Pune în aplicare ce spui

Atunci când faci sex la distanţă cu iubitul tău este important să şi pui în aplicare ceea ce zici că faci – o să-l înnebuneşti de-a dreptul! Foloseşte-ţi imaginaţia şi încearcă să descrii cu acurateţe fanteziile tale sexuale, atunci când vorbiţi la telefon.

Nu trebuie să vorbeşti ca tipele din filmele XXX

Dacă este prima oară când încerci acest lucru, este posibil să te simţi un pic… fără cuvinte. Dar nu-i nimic, ori îl poţi ruga pe el să înceapă discuţia, ori poţi începe cu un simplu „Mi-ar fi plăcut să fii în pat, lângă mine”.
Foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!