Sex: Ce spune look-ul tău despre viaţa sexuală?

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 16:22
Sex

Totul, pornind de la culoarea părului şi până la nuanţa de ruj pe care o alegi spun câte ceva despre tine – până la urmă nu te poţi ascunde în spatele hainelor, fardurilor sau chiar a comportamentului inteţionat, ci personalitatea ta reală iese în evidenţă oricum, au descoperit specialiştii. Iată despre ce este vorba:
Hainele
Articolele vestimentare pe care alegi să le porţi zi de zi reflectă starea ta: când eşti tristă, te îmbraci cu cele mai confortabile haine pe care le ai, când eşti veselă te îmbraci colorat şi atunci când te simţi senzuală şi satisfăcută – deci ai o viaţă sexuală împlinită – te îmbraci sexy, în haine în care arăţi foarte sigură pe tine. Pont: data viitoare când te simţi tristă, îmbracă-te frumos şi aranjează-te şi te vei simţi mai bine.
Culoarea ochilor
Culoarea ochilor tăi poate arăta cât eşti de încredere. Potrivit unei cercetări efectuate recent, se pare că persoanele cu ochi căprui sunt considerate mai de încredere faţă de cele cu ochi albaştri sau verzi. Pe de altă parte, persoanele cu ochi deschişi la culoare au parte de mai mult sex, fiind considerate mai atractive decât cele cu ochi căprui. Totuşi, dacă ai ochi căprui, te poţi bucura de relaţii serioase de lungă durată.
Dragoste şi sex: Cât de geloasă ar trebui să fii? Vezi câteva situaţii şi sfaturile experţilor
Mersul tău
Oamenii de ştiinţă belgieni au descoperit că femeile care au parte de orgasme vaginale au un mers anume – energetic şi uşor, aparent fără efort. În schimb, dacă ai un mers molcom şi un pas apăsat, greoi, probabil nu eşti la fel de satisfăcută în pat.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!