Sex: Sfaturi de la El. Cum să îi faci sex oral grozav

De Mia, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:12
Sex

În lumea bărbaţilor, chiar şi o felaţie proastă este la fel de apreciată. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te complaci în situaţie. Mai mult, chiar, bărbaţii au oferit şi câteva sfaturi pentru femeile care vor să fie tot mai bune la… sexul oral:
Pasiunea
În primul rând nu trebuie să lipsească pasiunea din actul tău. Imaginează-ţi că nu poţi trăi încă o secundă fără penisul său şi că adori să îi faci sex oral – trebuie să îi poţi arăta cât de mult îţi place să îl satisfaci în acest fel. Cu cât îl stimulezi cu mai multă poftă, cu atât va ejacula mai rapid.
Cât mai mult
Chiar dacă mai sus am spus că pasiunea îl aduce pe culmile plăcerii mai repede, asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti când îi faci sex oral. Oricum nu există bărbat care să fi zis „mi-a făcut prea mult sex oral”, aşa că îi poţi face asta oricând şi oriunde, ca preludiu, postludiu sau actul sexual propriu-zis, dimineaţa, la prânz, seara, de mai multe ori pe zi – cu siguranţă el nu se va plânge şi cu atât mai mult probabil că îţi va întoarce „favoarea”.
Sex: Cupluri incestuoase celebre, din filme
Mişcări noi
Oricât de mult i-ar plăcea, dacă faci mereu aceleaşi mişcări s-ar putea plictisi la un moment dat. Schimbă-ţi poziţia, tehnica, modul în care ţii sau te joci cu mâinile, schimbă chiar şi ritmul. Dacă ai obosit şi ai nevoie de o pauză, nu îl întreba dacă „mai are mult”, ci mai degrabă spune-i cât de atrasă te simţi de el şi continuă stimularea cu mâinile.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!