Sex oral: Învaţă cum să-i faci un „hummer”

De Adina Radu, pe
Sex

Există tehnici nenumărate de a face sex oral şi fiecare femeie are propriul ei stil de a-şi satisface iubitul. Învaţă să faci şi „hummer”, cu siguranţă va fi extaziat!
„Hummer” nu are nicio legătură cu maşina, ci termenul vine din limba engleză, de la „to hum”, care înseamnă mai exact a fredona (cu gura închisă). Asta înseamnă că atunci când îi faci sex oral să începi să scoţi sunete joase din gât – vibraţiile îi vor da senzaţii noi şi neaşteptat de plăcute.
Nu trebuie să „cânţi” pe tot parcursul actului sexual, ci în reprize, când atmosfera se încinge. În plus, nu trebuie neapărat să fredonezi o melodie, ci doar să scoţi sunetele joase.

Ca de exemplu…

Atunci când îţi satisfaci iubitul încearcă să faci „mmmm” în acelaşi timp pentru câteva secunde deodată, în timp ce buzele tale se duc în sus şi în jos pe penisul lui.
Mai mult, poţi varia tonul vocii tale, pentru a face diferite vibraţii: sunetele înalte dau vibraţii mai rapide, iar cele joase vibraţii mai încete şi toate se simt cel mai bine la deschiderea gurii tale, aşa că dacă vrei să-l faci să se simtă senzaţional, concentrează-te mai mult pe gland (sau capul penisului).
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!