Sex oral: Cum îl faci cu pasiune?

De Mia, pe
Sex

Bărbaţilor le place sexul oral, în general. Puţini sunt aceia care nu vor ca iubitele lor să îi satisfacă în acest mod – însă multe sunt femeile care îl fac pentru că „trebuie” şi nu pentru că vor, că le place şi tot aşa. Iar când sexul devine o corvoadă, lipseşte pasiunea şi dacă lipseşte pasiunea mai bine faci orice altceva.
În primul rând, trebuie să te relaxezi şi să laşi deoparte stresul şi tensiunea. Dacă nu te poţi gândi la lucruri plăcute, atunci nu te mai gândi la nimic şi concentrează-te doar pe ce faci. Mai departe, bea ceva înainte să te apuci să-i faci sex oral, pentru că gura ta ar trebui să fie cât mai umedă ca el să poată simţi mai multă plăcere – cu cât foloseşti mai multă salivă, cu atât senzaţia va fi mai grozavă pentru el.
Cu o mână trebuie să-i apuci penisul de la bază şi să faci mişcări uşor circulare pe corpul „membrului” său. La început îţi mişti capul şi mâna mai încet, dar creşti în intensitate o dată cu gemetele sale de plăcere. Dacă nu este genul de bărbat care să scoată sunete atunci când se simte bine, poţi arunca o privire către mimica lui, însă nu te holba.
Dragoste şi sex: Scapă de obiceiurile proaste din relaţia ta
Cu cealaltă mână îi poţi stimula testiculele. Le poţi prinde în palmă şi le poţi mângâia uşor sau, dacă ţi se pare complicat să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, poţi doar să le ţii în palmă, fără să strângi.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!