Sex: Ce obiecte ar trebui să „uiţi” la el în apartament?

De Adina Radu, pe
Sex

Dacă nu se simte pregătit să duceţi relaţia de cuplu mai departe, probabil se va simţi ameninţat dacă se trezeşte cu periuţa ta de dinţi în baia lui, reşedinţă permanentă. Dar asta nu înseamnă că nu poţi să-l bucuri cu câteva obiecte personale sexy pe care să le laşi la el acasă…
Lenjerie sexy
Prezintă-te la el acasă într-o lenjerie intimă foarte sexy pentru o noapte de distracţii, iar ziua următoare, când pleci, „uită” o parte a deux-piece-ului, cum ar fi chiloţii sau portjartierul. Va aştepta cu nerăbdare data următoare când setul sexy va fi complet din nou, pe tine.
Sex: Ştiai că masturbarea e atât de sănătoasă? Vezi ce beneficii îţi aduce
Autoportret
Când nu sunteţi împreună, tot se gândeşte la tine, dar nimic nu-i lasă o amintire mai plăcută cu tine ca o poză pe aparatul său foto sau chiar pe telefon. Zâmbeşte frumos şi fă-ţi  o fotografie, pe care s-o descopere abia după ce tu ai plecat. Va fi plăcut surprins de imaginea ta.
Parfumul tău
Parfumează-i discret perenele cu mireasma ta preferată, cea cu care te dai mereu atunci când vă întâlniţi. Atunci când se va aşeza din nou pe perne, după ce tu ai plecat, va simţi parfumul tău şi i se va face dor de tine.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!