Sex în apă: Este bine sau nu să faci sex în mare?

De Adina Radu, pe
Sex

Vara aproape că ne-a ajuns din urmă şi visăm cu ochii deschişi la zilele pe care le vom petrece la mare, lenevind sub soare cu prietenii şi iubiţii.
În vacanţă, pentru că suntem mai relaxate, libidourile cresc şi dacă mai e şi plaja goală, de ce nu am profita de moment cu iubitul? Ei bine, dacă vara aceasta te gândeşti să faci sex în mare, mai bine gândeşte-te de două ori înainte.
Este alegerea ta liberă să faci sex oriunde doreşti, însă dacă vrei să încerci în mare trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:
În primul şi în primul rând, apa sărată, plină de bacterii, îţi intră în vagin şi acest lucru poate cauza infecţii de tract urinar sau chiar unele mai complicate ale aparatului reproducător feminin.
Mai departe, este important să te protejezi când faci sex, dar în apă în general, nu doar în cea sărată, spermicidul care se găseşte pe prezervative poate fi spălat şi protecţia nu va mai fi la fel de eficientă. În plus, există un risc crescut ca prezervativul să se rupă sau să cadă când vă aflaţi sub apă.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!