Sex: Cele mai impresionante… „bărbăţii” din lume

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 12:48
Sex

Bărbaţii sunt foarte competitivi de fel. Cei mai umflaţi tricepşi, cea mai frumoasă prietenă, cea mai multă bere băută la petrecerea X şi până la cel mai impresionant penis. Iată câteva recorduri din lume:
Jonah Falcon
Bărbatul, un american care se poate lăuda cu cel mai mare penis din lume, deşi încă nu a intrat în Cartea Guinness a Recordurilor, a fost mult prea bine înzestrat de Mama Natură – cu un „membru” de 23 de centimetri în stare flască şi de 34 când este în erecţie, mai mult decât deţinătorul recordului. O dotare de acest gen nu vine fără probleme, spre exemplu Jonah a fost oprit de paznicii unui aeroport din San Francisco crezând că ascunde în pantaloni un dispozitiv explozibil, dar care s-a dovedit a fi chiar penisul său…
Sex: Cele mai impresionante... "bărbăţii" din lume
Un testicul imens
Un bărbat de culoare, tot din Statele Unite, are o tumoră uriaşă pe scrotum şi timp de câţiva ani a încercat să strângă banii necesari pentru operaţia care să-i înlăture problema. La un moment dat, producătorii emisiunii doctorului Oz s-au oferit să acopere costurile intervenţiei, însă Wesley Warren Jr s-a răzgândit şi le-a spus că vrea să rămână cu scrotul imens pentru că i-a adus faimă.
Sex: Cât de lung ar trebui să fie un penis?
2 în 1
Juan Baptista dos Santos a fost un portughez  născut prin 1843, cu un handicap destul de rar întâlnit – în principiu era perfect normal, însă avea un al treilea picior, pornind din zona inghinală, două penisuri funcţionale şi patru scroturi. Al treilea picior era de fapt format din două alte picioare lipite, cu opt degete şi două călcâie. Mai mult, s-a spus despre el că avea un apetit sexual foarte pronunţat şi un comportament foarte libertin.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!