Sex cu fostul iubit: Motive pro şi contra

De Adina Radu, pe
Sex

Totul poate începe cu o invitaţie inocentă în oraş – te vezi cu fostul iubit şi dintr-una în alta ajungeţi să faceţi sex. Câteodată este în regulă să faci asta, alteori nu este o mişcare tocmai bună. Mai jos găseşti atât motive pro, cât şi motive contra să ai relaţii intime cu fostul partener.
Avantajele:
Te simţi bine
Poate fi foarte incitant să faci sex cu o persoană, fără să fiţi într-o relaţie. Ba chiar, ar putea fi comparată această experienţă cu aventura de o noapte, doar că va fi mult mai fierbinte şi te vei simţi grozav pentru că vă cunoaşteţi deja corpurile unul altuia.
Este familiar
Bărbatul cu care faci sex te cunoaşte, ştie ce îţi face plăcere şi ştie cum să te satisfacă. La fel şi tu, aşa că nu ai de învăţat lucruri noi de aici. În plus, pentru că este atât de familiar, te simţi mult mai comod în prezenţa lui, ceea ce face experienţa aceasta mult mai plăcută. În plus există un risc mai mic de a contracta boli cu transmitere sexuală sau alte infecţii – în afară de cazul în care au mai fost şi alţi parteneri sexuali la mijloc, între timp.
Tensiunea sexuală
Pe vremea când aveaţi o relaţie sexul era bun, însă acum este mult mai incitant pentru că nu sunteţi împreună şi ar putea fi luat drept ceva interzis. Cu cât oamenii ştiu că nu ar trebui să facă un lucru, cu atât sunt mai atraşi de acel lucru, în acest caz, să facă sex cu foştii parteneri.
O posibilă împăcare
Dacă de când v-aţi despărţit nu vă simţiţi bine unul fără celălalt, atunci această experienţă este bine-venită şi chiar puteţi relua relaţia. După ce aţi stat o vreme unul departe de celălalt, aţi avut destul timp de gândire ca să vă daţi seama de ce v-aţi despărţit în primul rând. Dacă vă puteţi rezolva problemele de data aceasta, atunci o astfel de „escapadă” este chiar bună.

Citeşte despre dezavantaje pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!