Cele mai bune poziţii pentru sex de dimineaţă

De Adina Radu pe
Sex

Dacă te trezeşti greu de dimineaţă şi simţi că nu poţi „funcţiona” prea bine fără o cană mare de cafea, poţi încerca să te pui pe picioare într-un mod mult mai distractiv, atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău. Iată cele mai bune poziţii pentru a face sex dis-de-dimineaţă:
Îmbrăţişaţi
Aceasta este cea mai comodă poziţie, pentru amândoi, în momentul în care vă simţiţi obosiţi de dimineaţă. Tu stai întinsă pe o parte şi el te ţine în braţe, din spate, penetrându-te din această poziţie. Astfel vă simţiţi amândoi foarte confortabil şi, în acelaşi timp, aveţi parte de o partidă care să vă facă ziua grozavă de la primele ore ale dimineţii.
Cowgirl, inversat
Bărbaţii, în general, adoră această poziţie, dar este şi foarte bună pentru o partidă fierbinte înainte de a merge la serviciu. În timp ce el stă întins pe spate, tu îl încaleci – ca o „cowgirl” – cu spatele la el, iar el se poate bucura atât de senzaţiile plăcute, cât şi de vederea corpului tău din plin. În plus, tu controlezi penetrarea şi ritmul actului sexual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2