Sex: Cele mai ciudate vibratoare pe care le poţi cumpăra

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:26
Sex

Vibratorul, dildo-ul sau orice alt fel de jucărie sexuală au fost şi încă sunt considerate tabuuri, însă oamenii – atât femeile, cât şi bărbaţii – au început să cocheteze tot mai mult cu ideea de a aduce în dormitor un astfel de accesoriu. Iată câteva dintre cele mai caudate jucării sexuale pe care le poţi găsi la sex-shop-uri fizice sau virtuale:
Cupcakes
Brioşele cu cremă sunt, mai nou, un desert la mare căutare pentru că arată bine şi sunt delicioase. Dar se pare că nişte oameni mai inventivi le-au transformat şi în vibratoare. Mai exact, jucăria arată ca o brioşă adevărată şi are cinci viteze de vibraţii. Are o „cireaşă” în vârf, cu care îţi stimulezi clitorisul. Manevrarea pare un pic dificilă.
Sex: Cele mai ciudate vibratoare pe care le poţi cumpăra
Îngheţată
Că tot vorbim despre deserturi dulci, iată şi un dildo care seamănă cu o îngheţată pe băţ. Nu este un vibrator, aşadar nu vibrează, însă producătorii te sfătuiesc să ţii îngheţata la frigider o oră înainte s-o foloseşti, dacă vrei să ai parte de senzaţii noi.
Citeşte și: Sex: 6 metode sigure prin care ajungi la orgasm
Baston de zahăr
De Crăciun, de obicei, poţi găsi în orice magazine bastoanele din zahăr – cele pe care ani la rândul le-ai văzut şi în filmele americanilor, un cadou dulce, clasic. Acum poţi achiziţiona şi un vibrator cu această formă şi trei viteze de vibraţii. Doar să nu ajungă în mâinile copiilor…
Sex: Cele mai ciudate vibratoare pe care le poţi cumpăra

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!