Sex: Ce nu ştiai despre corpul lui

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:44
Sex

Anatomia şi apetitul sexual ale bărbaţilor nu sunt atât de simple pe cât am crede. Dacă înţelegerea trupului feminin ne dă bătăi de cap, nici cel al bărbatului nu îşi divulgă toate secretele de la prima privire.
Cât testosteron are în corp?
Pe parcursul vieţii, bărbaţii trec prin două „explozii” de testosteron: una care îi dezvoltă sistemul reproducător masculin şi cea de-a doua, în timpul pubertăţii, care îi dezvoltă comportamentul masculin. În copilărie, băieţii şi fetele au aproape aceeaşi cantitate de testosteron în organism, iar diferenţa apare în timpul pubertăţii, spun medicii.
O bază mai stabilă
În general, femeile sunt mai mici decât bărbaţii, dar chiar şi în cazul celor de aceeaşi înălţime, picioarele bărbaţilor sunt mai mari – mai lungi şi mai late. Mai mult, se spune că mărimea labei piciorului unui bărbat este direct corelată cu mărimea penisului său, însă cercetările efectuate de-a lungul anilor au dovedit că nu există nicio legătură între cele două.
Dragoste şi sex: Ce faci dacă eşti prea ataşată de iubitul tău?
Pot încetini efectul de îmbătrânire
De la gât în sus, bărbaţii îmbătrânesc mai frumos decât femeile, pentru că pierd densitatea colagenului de la nivelul pielii mai încet decât partenerele lor, ceea ce înseamnă că pielea face riduri şi se lasă mai greu…

Vezi continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!