Sex: Ce faci când iubeşti doi bărbaţi în acelaşi timp?

De Adina Radu pe
Sex

Îl iubeşti şi te face fericită, ştii că ar face orice pentru tine şi tu la fel, însă ai mai cunoscut pe cineva şi… te-ai îndrăgostit şi de el. Este posibil să iubeşti două persoane în acelaşi timp, dar ce faci când situaţia scapă de sub control?
Cât timp nu se întâmplă mai mult decât un flirt trecător între tine şi noul bărbat din viaţa ta, nu ar trebui să fie o problemă, dar dacă laşi lucrurile să meargă mai departe şi ajungi să te îndrăgosteşti de el şi să îţi înşeli iubitul, trebuie să iei neapărat o decizie. Este greu şi orice ai alege te va face să suferi, dar mai puţin decât dacă i-ai pierde pe amândoi. Iată ce sfaturi oferă câţiva psihologi din Statele Unite în acest caz:
Pune punct
Uneia dintre relaţii – studiile au arătat că atât femeile, cât şi bărbaţii, care înşală se întorc în procent de 73% la partenerii de viaţă după o aventură, chiar dacă au sentimente pentru celelalte persoane.
Dragoste: Ce motive ai să faci mai mult sex ca de obicei?
Spune adevărul
Sună a misiune „sinucigaşă”, dar dacă nu vrei să te adânceşti tot mai mult în această situaţie, trebuie să spui adevărul. Ţi-ai înşelat iubitul şi ai şanse destul de mari ca relaţia voastră să ia sfârşit atunci când îi mărturiseşti. Însă dacă nu faci asta, minciunile îţi vor mustra conştiinţa şi frustrările vor deveni tot mai mari. Totuşi, gândeşte-te că există posibilitatea ca el să te ierte şi să îţi mai acorde o şansă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2