Sex anal: Este noul sex oral?

De Adina Radu, pe
Sex

Sexul anal a fost considerat până de curând un tabu, dar se pare că începe să devină din ce în ce mai popular, potrivit unui nou studiu, publicat în Journal of SexualMedicine.
Specialiştii au descoperit că una din patru femei cu vârste între 20 şi 39 de ani au făcut sex anal în ultimii doi ani, iar 46% au încercat acest lucru cel puţin o dată, comparat cu anul 1992, când doar 33% au considerat că merită încercat.
Odată numit tabu, sexul anal a devenit acum o modă – iar cercetătorii sunt de părere că legătura la Internet a ajutat acest trend să fie în creştere.
„Bărbaţii şi femeile mereu s-au simţit bine făcând sex anal. Creşterea aceasta subită din ultimul timp ar putea avea legătură cu Internetul, care nu era foarte dezvoltat atunci când a fost făcută prima cercetare de această magnitudine (1992). Astăzi oamenii pot intra pe Internet şi pot găsi cu uşurinţă ghiduri de cum-să, pot comanda jucării pentru sex anal şi au acces la o varietate de site-uri porno chiar la ei acasă”, a declarat unul dintre experţi.
Una dintre femeile care au participat la cercetare, în vârstă de 28 de ani, a afirmat: „Am făcut sex anal doar cu doi bărbaţi până acum. Facem asta oricând avem chef. Nu mai este un lucru atât de important. E ca şi sexul oral în urmă cu mai mulţi ani, când doar anumite fete alegeau să facă asta. Acum este parte din ‘meniu'”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!