Semne că este foarte dotat

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:07
Sex

Cum poţi ştii dacă un bărbat a fost bine dotat de către Mama Natură, înainte să ajungeţi în pat? Vezi câteva semne care îţi arată că are un penis mare.

Este foarte inalt

Un indiciu care ar putea vorbi despre mărimea penisului său este lungimea femurului. Bărbaţii foarte înalţi au picioare lungi – deci ar trebui să fie un indiciu clar că şi bărbăţia este pe măsură.

Prezervative XXL


Dacă ajungeţi cumva să discutaţi despre tipul de prezervative pe care el le foloseşte în mod normal şi îţi spune că apelează la cele XXL, nu ai nevoie de mai multe amănunte, ci ştii că este foarte bine dotat.

Are multă încredere în sine

Specialiştii spun că un bărbat care este bine dotat are multă încredere în sine, spre deosebire care nu sunt la fel de bine înzestraţi. Aşadar, dacă noul tău iubit are multă încredere în sine şi nu-i pasă deloc de ce cred cei din jur, când ajungeţi în dormitor vei avea de ce să te bucuri.

Este gay

Un studiu extensiv efectuat între anii 1938 şi 1963 la institutul Kinsey a avut un rezultat uimitor: bărbaţii care au cele mai mari penisuri sunt homosexuali. Şi nu este vorba doar de lungime în stare erectă, ci şi de grosime şi de lungime în stare flască.

Lungimea degetului arătător

Un studiu efectuat de către cercetătorii greci a descoperit că lungimea degetului arătător indică lungimea penisului unui bărbat, însă în stare flască. Aşadar, dacă degetele sale arătătoare sunt lungi, partenerul tău este bine dotat.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!