Cele 10 reguli ale sexului anal

De Mia, pe
Sex

Sexul anal este considerat un subiect de discuţie încă tabu, însă există din ce în ce mai multe informaţii la un click distanţă care te învaţă cum să te pregăteşti pentru şi chiar cum să faci sex anal. Acest act sexual poate fi o ieşire din rutină în viaţa cuplului, însă trebuie ţinut cont de următoarele lucruri:
1. În primul rând sexul anal nu ar trebui să fie o „inspiraţie de moment”, ci trebuie să discuţi cu partenerul înainte despre ceea ce vreţi să faceţi, mai ales dacă este prima oară.
2. Nu face sex anal imediat după ce ai fost la toaletă pentru a defeca, dacă eşti constipată ori dacă ai făcut diaree, din motive evidente.
3. Dacă vrei să fii sigură că nu vor exista probleme în timp ce faceţi sex anal, îţi poţi face o clismă înainte.
4. Nu uitaţi de preludiu. În zona sfincterului sunt foarte multe terminaţii nervoase care, odată stimulate, creează senzaţii plăcute şi te ajută să te relaxezi, iar dacă eşti relaxată penetrarea va putea fi mai puţin dureroasă.
5. Relaxează-te! Cum spuneam şi mai sus, este important să fii relaxată în timpul contactului sexual de acest tip.
6. Lubrifiantul este prietenul tău cel mai bun. Este nevoie de foarte mult lichid lubrifiant, nu doar cel de pe prezervativ.
7. Reaplică lubrifiantul. Din cauza mişcării în timpul actului sexual, lubrifiantul se duce şi veţi avea nevoie să îl tot aplicaţi.
8. Vorbeşte cu partenerul tău şi spune-i dacă nu te simţi comodă sau dacă te doare. El se poate mişca mai încet sau poate relua stimularea.
9. La început, partenerul trebuie să se mişte încet, până te obişnuieşti cu senzaţia şi chiar începe să devină plăcut, iar abia apoi poate mări viteza de penetrare.
10. Protejaţi-vă! Folosiţi prezervative şi lubrifiant pe bază de apă (cele pe bază de ulei distrug prezervativele). De asemenea, nu folosiţi acelaşi prezervativ pentru penetrare anală şi vaginală.
Foto:Thinkstock

Indiciul de pe 14 august este: relatie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!