Reacţii ciudate pe care le au oamenii după orgasm

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:21
Sex

Cu toţii avem tabieturile noastre, care nouă ni se par perfect normale, însă niciodată nu stăm să analizăm dacă nu cumva celor din jur li s-ar părea ciudate sau jignitoare. Vezi câteva exemple de lucruri ciudate pe care le fac oamenii, după o partidă de sex cu „happy end”!

Fuga la baie să te speli

Este bine să păstrezi igiena intimă, mai ales după o partidă de sex. Dar dacă fugi la baie imediat după ce aţi terminat, chiar dacă intenţia ta este doar igiena, fără să te gândeşti că ai fi murdară, îl faci pe el să se simtă rău, mizerabil. Ca să nu-l ofensezi, ar trebui mai aştepţi puţin, timp în care îi spui cât de bine te-ai simţit.

Te îmbraci imediat

Dacă nu trebuie să ajungi urgent undeva, după o partidă rapidă, nu te îmbrăca numaidecât. Îi poţi lăsa impresia că nu te simţi confortabil cu nuditatea, cu intimitatea, cu propriul corp sau în compania lui. Mai aşteaptă câteva momente până să apuci să-ţi tragi hainele pe tine.

Devii dependentă de el

Imediat după un orgasm senzaţional devii femeia lipicioasă care are nevoie de prea multă afecţiune şi prea multă atenţie din partea lui. Sigur, dacă sunteţi îndrăgostiţi unul de celălalt, la începutul relaţiei, este foarte drăguţ. Dar dacă abia a fost prima partidă de sex, s-ar putea să fie extrem de neplăcut pentru el. În plus, sexul nu înseamnă neapărat angajament într-o relaţie serioasă, aşa că ai răbdare şi purtaţi o discuţie serioasă pe această temă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!