7 probleme care fac sexul neplăcut şi cum scapi de ele

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:24
Sex

Există numeroase motive pentru care sexul nu ţi se mai pare la fel de atrăgător ca la început. Libidoul poate scădea, nu te mai simţi la fel de atrasă de partener ori pastilele pe care le iei pot face rău vieţii tale sexuale, însă există soluţii.

Nu ai încredere în partener

După ce ai fost trădată o dată sau de mai multe ori de către un partener, cu greu te deschizi în faţa altuia nou. Dar ca experienţele sexuale să fie dintre cele mai bune, trebuie să comunici sănătos cu iubitul tău, să îl laşi să-ţi câştige încrederea şi tu să ştii că te poţi baza pe el. Dacă între voi este lipsa de încredere, nu veţi ajunge să aveţi parte de relaţii sexuale intense, să simţi legătura emoţională dintre voi. Totuşi, nu ar trebui să te forţezi să te încrezi în cineva, ci dacă nu poţi, atunci intuiţia ta îţi spune ceva şi e cazul să mergi mai departe.

Nu te masturbezi

Auto-satisfacerea este cea mai bună metodă să-ţi cunoşti corpul, ca apoi să-i poţi spune şi partenerului ce îţi place şi ce nu. Dar dacă nu o faci, nu poţi ştii sigur ce te excită, aşa că vei găsi mai greu plăcere în sexul cu partenerul tău. E un gest intim şi foarte sănătos.

Nu îţi place cum arăţi

Dacă te critici prea mult, cum ai vrea să îţi mai vină şi cheful de sex? Dacă el a ales să fie într-o relaţie cu tine, cel mai probabil n-a făcut-o doar pentru un lucru care îl atrage, ci pentru tot „pachetul”. El nu te vede aşa cum te vezi tu, iar ca să scapi de această problemă, puţin câte puţin, concentrează-te mai mult la ceea ce simţi, decât la ceea ce vezi. Stinge luminile sau închide ochii şi fii atentă la plăcerea pe care o simţi.
Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!