6 poziţii sexuale din Kamasutra, contra durerilor de spate

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:37
Sex

Viaţa ta sexuală este influenţată de foarte mulţi factori, în special de cei de natură fizică. Dacă ai dureri de spate adesea, uite în ce poziţii ai putea face sex, ca să te simţi bine:

Poziţia linguriţă

Relaxează-te şi uită de dureri cu această variantă tandră de a face dragoste: staţi pe o parte, tu cu spatele la el. Este incitantă pentru că îi simţi trupul cum îl îmbrăţişează pe al tău. Iubitul tău îţi poate mângâia spatele, sânii şi posteriorul, în timp ce îţi şopteşte cuvinte fierbinţi la ureche. Truc: atinge-ţi clitorisul şi pregătiţi-vă pentru un orgasm simultan – ţine-l la curent cu tot ce simţi!

Poziţia „femeia deasupra” cu un picior întins

Poziţia normală în care tu stai deasupra implică destul de mult efort fizic, mai ales dacă ai dureri de spate. Încearcă atunci această variantă erotică, în care stai cu un picior îndoit, iar cu celălalt întins. Poziţia picioarelor îţi oferă mai multă libertate de mişcare, iar iubitul tău va fi încântat să te vadă în acţiune. Trebuie să te mişti uşor, înainte şi înapoi, astfel încât să-ţi atingi clitorisul de bazinul lui. În plus, orgasmul este garantat în această poziţie sexuală.

Poziţia misionarului la marginea patului

Iată o poziţie incendiară cu care sigur reaprinzi flacăra pasiunii! Lasă-l să te domine aşa: stai întinsă pe spate cu posteriorul la marginea patului şi ridică picioarele în aer. Iubitul tău, care stă în picioare cu faţa la tine, te va apuca de ele (sau le poţi urca pe umerii lui ca să nu îţi încordezi abdomenul şi partea lombară prea mult) şi te va penetra. Când are mâinile libere poţi primi şi o stimulare surprinzătoare a sânilor. Apucă-l de coapse ocazional pentru a-i da un impuls.
Citeşte continuarea acestui articol pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2