În ce poziţii faceţi sex dacă el are penisul mic

De Adina Radu pe
Sex

Cum oamenii sunt toţi diferiţi, aşa şi nici mărimile nu sunt aceleaşi. Unii au mâinile mai mari, alţii picioarele, iar alţii s-au născut cu organul sexual mai mic decât media. Se spune că mărimea nu contează, ci mişcările pe care el le face. De aceea şi poziţiile pe care le poţi adopta când faci sex cu un partener mai puţin înzestrat de natură:

Femeia deasupra

Te poţi mişca în voie când stai deasupra şi tu controlezi cât de mult te penetrează din această poziţie. Mai mult, pentru că partenerul are un organ mai mic, înseamnă că nu vei simţi durere, deoarece probabil nu va ajunge la cervix.

Penetrare din spate

Din poziţia aceasta el te poate penetra adânc şi, în acelaşi timp, îţi poate stimula şi clitorisul cu degetele. Sau, dacă eşti deschisă la sexul anal sau penetrare anală cu degetele, partenerul poate face exact asta.

Sex oral

Pentru că membrul lui nu este atât de mare, îi poţi face deep throat (penetrare orală adâncă) fără probleme. Şi el te va răsplăti apoi cu momente lungi de sex oral.
În ce poziţii faceţi sex dacă el are penisul mic

Poziţia 69

De ce să nu vă bucuraţi de sex oral în acelaşi timp? Puteţi alterna poziţia 69 – nu doar unul deasupra, ci puteţi sta pe o parte, în fund pe marginea patului (de fapt el stă în fund pe marginea patului şi te ţine pe tine, cu capul în jos, sprijinindu-ţi picioarele de umerii lui) sau în picioare (principiul este acelaşi, dar el trebuie să fie foarte puternic, să nu te scape în cap).

Sex anal

Sexul anal poate fi dureros, însă dacă partenerul tău nu are un penis atât de mare, durerea va trece mai repede. În orice caz, nu te grăbi să încerci asta şi nu uita să foloseşti mult lubrifiant.

Punctul G

Punctul G se află la aproximativ cinci centimetri adâncime, pe peretele superior al vaginului. Un penis mic este potrivit pentru stimularea acestuia – trebuie să adoptaţi o poziţie simplă, faţă în faţă, el deasupra.
Foto: Shutterstock, ThinkStock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro