Poţi avea orgasm în timp ce dormi. Trebuie să dormi aşa

De Adina Radu pe
Sex

Unele femei se pot lăuda cu faptul că au orgasm în timpul viselor erotice, însă nu toate pot experimenta această… „bucurie”. Totuşi, se pare că există o poziţie în care poţi dormi pentru a-ţi influenţa visele în acest sens.
Studiul a fost efectuat la Universitatea Shue Yan din Hong Kong, iar autorul cercetării a afirmat că oamenii care dorm mai mult pe burtă, cu mâinile deasupra capului, au mai des vise erotice şi chiar orgasm în somn. La studiu au participat 670 de persoane, care au vorbit despre obiceiurile lor în pat – adică poziţiile în care dorm.
Cercetătorul Calvin Kai-Ching, cel care a condus studiul, încă nu ştie de ce există această legătură între dormitul pe burtă şi visele erotice, însă spune că pot exista mai mulţi factori: stimularea aparatului genital în timp ce dormim pe burtă, respiraţia mai îngreunată şi poziţia în sine.
Pe de altă parte, omul de ştiinţă avertizează că dacă nu eşti obişnuit să dormi pe burtă nu este indicat să începi să faci asta deodată, pentru că pot apărea problem în timpul somnului, cum ar fi disconfortul în acea poziţie, apneea în somn şi chiar posibilă sufocare.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro