Ce jocuri erotice te atrag? Află ce spun ele despre tine!

De Mia, pe
Sex

Nu există cuplu care să nu încerce cel puţin o dată un joc erotic. Fie că este vorba de un simplu masaj incitant sau interpretare de rol, fiecare tip de joc spune ceva despre cei care îl practică.

Provocările

Cel mai tare te încântă să te joci Adevăr sau Provocare şi de fiecare dată alegi să fii provocată? Eşti genul de femeie căreia îi place să experimenteze, dar care vrea să ştie totul despre iubitul ei. Îţi place să te implici, dar aştepţi acelaşi nivel de implicare şi din partea lui…

Masaje senzuale

Masajul poate face parte atât din preludiu, cât şi din act în sine şi este reprezentativ pentru persoanele care au răbdare multă şi cărora le place să facă dragoste fără să se grăbească. Eşti o persoană atentă la gesturile tale, romantică şi îţi plac relaţiile de lungă durată.
Ce jocuri erotice te atrag? Află ce spun ele despre tine!

„Discuţiile” erotice

Îi trimiţi iubitului adesea SMS-uri incitante, faceţi sex la telefon sau chiar virtual. Eşti femeia care nu se fereşte de nimic şi faci o adevărată artă proprie din seducţia iubitului. Vrei ca el să nu se mai poată desprinde de tine, atât sexual cât şi emoţional.

Poruncile

Dacă îţi place să îndeplineşti porunci, eşti o femeie curajoasă, dar căreia îi place în pat să fie dominată de partener. Îţi ascunzi complexele cu uşurinţă şi reuşeşti de fiecare dată să fii foarte sexy. Te excită admiraţia partenerului, dar şi a celorlalţi bărbaţi din jur.

Interpretare de rol

Imaginaţia ta poate zburda liber şi partenerul tău nu are timp să se plictisească în compania ta. Faci propriile scenario şi intri foarte bine în pielea personajului, ca un talent înnăscut.
Foto: Thinkstock

Indiciul de astăzi, 4 august, este: operatie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro