3 pași uimitor de simpli ca să păstrezi pasiunea în cuplu

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:10
Sex

După mult timp într-o relație, monotonia și plictiseala se pot instala foarte ușor, iar cu timpul relația se poate destrăma. Ca să poți păstra pasiunea vie între voi, trebuie să urmezi trei sfaturi, foarte simple:

Fă-ți timp pentru sex

Nu pierde controlul asupra propriei tale vieți. Când îți dai seama că nu știi cum zboară timpul atât de ușor și totuși n-ai apucat să faci mai nimic, este cazul să te disciplinezi. Este și cazul partidelor de sex. Dacă lași mereu pe altă dată, pasiunea se stinge puțin câte puțin. Așadar trebuie să-ți faci mereu timp pentru sex, așa te vei simți și  mai relaxată în acele momente, știind că nu ai altceva în „orar” în afară de plăcere în dormitor.

Folosește limbajul corpului

Atunci când vrei un lucru, îl poți obține foarte ușor nu doar folosind cuvintele, ci și limbajul corpului. Când vrei să faci sex cu partenerul tău, este de ajuns să te uiți în ochii lui, la buzele lui și apoi să-i admiri corpul de sus până jos, în timp ce-ți muști buzele. Va prinde mesajul din zbor și nici nu ai nevoie de prea multe vorbe. Acesta este doar un exemplu – folosește-ți imaginația și găsește-ți propria cale de a-i transmite ce simți pentru el!

Te poți excita singură

Atunci când nu reușești să-ți „convingi” corpul să coopereze, înaintea unei partide de sex, adu-ți aminte că mintea este cel mai mare organ sexual. Folosește-te de amintirile celor mai sexy partide de sex pe care le-ați avut în trecut și așa și trupul tău va urma exemplul. Apoi totul va curge de la sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!