Tabu sex: Nu-i spune asta când sunteţi în pat!

De Adina Radu, pe
Sex

Atunci când e în pat cu tine vrea să se simtă bine. Vrea să ştie că te satisface şi că a fost la fel de bine pentru amândoi. Comunicarea este importantă într-o relaţie, însă există unele lucruri pe care nu ar trebui să i le spui, mai ales în timp ce faceţi sex au imediat după. Cum ar fi…
„Nu am terminat niciodată cu tine”
Nu are niciun rost să dai vina pe el pentru că tu nu ai ajuns la orgasm. În schimb ai putea să-i dai câteva sugestii cum să te ajute să ajungi la „punctul culminant”. Multe femei, cam 33-50% dintre ele, nici nu ajung la orgasm în timpul actului sexual.
„Am mimat orgasmul”
E alegerea ta să mimezi orgasmul, dar gândeşte-te de ce faci asta: nu cumva ca să-l faci pe el să se simtă mai bine? Atunci de ce i-ai mai spune că a fost un fals?
„Deja ai terminat?”
Dacă îţi doreşti ca partidele cu el să dureze mai mult, puteţi discuta liber despre acest lucru, dar nu este deloc indicat să-i reproşezi asta. Dacă el a ejaculat înainte ca tu să ajungi la orgasm, te poate satisface în alt mod.
„Nu-ţi pasă de mine”
Cel mai probabil nevoile tale sunt prioritare pentru el, când faceţi sex, dar dacă el nu îţi satisface nevoile spune-i tu ce anume ai vrea să faceţi. Însă dacă se dovedeşte că nu-i pasă de tine, atunci poţi pleca liniştită.
„Fostul era mai bun la…”
Asta este pur şi simplu o răutate şi dacă vrei să-l faci să se simtă îngrozitor, atunci spune-i. Cel mai probabil se va termina şi relaţia.
„M-am plictisit”
Înlocuieşte asta cu „hai să încercăm şi altceva” şi cu siguranţă îţi va trece plictiseala – nu de alta, dar el ar putea înţelege că te-ai plictisit de el şi că ai vrea să fii cu altcineva.
„Te-am înşelat”
Nu-i face această dezvăluire când sunteţi în dormitor. Dacă tot vrei să-i spui adevărul, alege un moment când sunteţi amândoi îmbrăcaţi şi calmi.
„Cum arăt? / Sunt grasă?”
El vrea ca tu să te simţi sexy şi dorită atunci când faceţi sex, pentru că astfel te dezbraci şi de inhibiţii. Când sunteţi în pat nu este cazul să laşi să se vadă neîncrederea în sine.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!