6 momente jenante ce ţi se pot întâmpla, în timp ce faci sex

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 17:45
Sex

Dacă la începutul relaţiei ai avut grijă să fie totul perfect de fiecare dată, cu siguranţă în timp te vei simţi mai comod în compania iubitului tău şi… atunci să vezi dezastru! De fapt, nimic din ce se poate întâmpla nu poate fi atât de grav cât să nu puteţi trece peste râzând. Iată câteva astfel de momente, ce pot avea loc în timp ce faci sex:
Transpiri foarte mult
De obicei bărbaţii sunt cei care transpiră foarte mult atunci când depun efort fizic, iar în acest capitol intră şi contactul sexual. Dacă şi tu transpiri la fel de mult, nu ai de ce să faci griji. Până la urmă ceva transpiraţie în plus face parte din atmosferă.
Te răneşti singură
Acest lucru se întâmplă mai des decât îţi imaginezi. Nu are rost să te simţi prost dacă te loveşti, de zgârii sau ţi se pune un cârcel. I se poate întâmpla oricui, iar ce rămâne de făcut în situaţia de faţă este să îţi laşi partenerul să preia controlul pentru o perioadă sau să luaţi o pauză scurtă.
Partide nesatisfăcătoare
Dintre toate lucrurile ce se pot întâmpla când faceţi sex, acesta este cel mai puţin rău. Chiar dacă nu aţi avut de la început cele mai bune partide de sex, puteţi învăţa împreună cum să le faceţi din ce în ce mai bune. Totuşi, e important să nu îi răneşti sentimentele când îi spui că ţie îţi place altfel…

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!