Ce spun fanteziile lui sexuale despre el?

De Adina Radu, pe
Sex

Unii bărbaţi visează să facă sex în poziţii sexuale neobişnuite sau chiar în locuri ieşite din comun… cum ar fi în vârf de munte sau pe o scenă, în văzul tuturor. Cei mai mulţi dintre ei nici nu-şi vor duce visele până la capăt, fiind vorba doar de fantezii sexuale care „vorbesc” despre caracterul lui.

Sex în public

Este un adept al senzaţiilor tari, adoră să simtă adrenalina în corp şi în acelaşi timp îi place foarte mult să se laude. Fie că este mândru de tine sau de propriul lui corp, tipului care visează la sexul în public îi place să creadă că cineva îl vede în timp ce el face sex.

Vrea să te lege

Îşi doreşte să deţină controlul. Vrea să fie cel care conduce partida de sex şi nu poate face asta decât dacă tu nu te mai poţi mişca. Dacă te sperie un pic gândul să fii legată, îţi poţi ruga partenerul doar să îţi ţină mâinile, deasupra capului tău.
Ce spun fanteziile lui sexuale despre el?

Sex în trei

Îşi doreşte să facă sex cu tine şi încă o femeie, în acelaşi timp. O femeie psihoterapeut din Statele Unite susţine că nu este zgârcit dacă are fantezia asta ci din contră, iubeşte femeile şi vrea să se „îngroape” în ele.

Sex cu o străină

Simte nevoia de noutate, dar fără responsabilitatea unei relaţii. Este vorba de libertatea pe care o simte atunci când face sex cu cineva cu care nu are nicio legătură. Îi poţi hrăni această fantezie printr-un joc de rol: prefă-te că nu îl cunoşti şi agaţă-l într-un bar.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!