Şi El refuză să facă sex, câteodată. Află motivele

De Adina Radu, pe
Sex

Femeile nu sunt singurele care decid când fac sex sau nu, ci şi bărbaţii au un cuvânt de spus în acest sens. Nu te grăbi să te superi dacă el îţi spune că „n-are chef” atunci când tu ai.
Tu eşti gata să faceţi sex, însă el nu are chef deloc. Refuzul lui nu te face să te simţi bine, te-a rănit, însă nu este cazul să te gândeşti că există probleme în relaţie sau în legătură cu tine. Faptul că te-a respins poate însemna că pur şi simplu nu are chef de contact sexual în acel moment.
Cele mai multe femei sunt de părere că bărbaţii nu refuză satisfacerea, ci chiar profită de orice ocazie. Ei bine, acest lucru este greşit. Potrivit experţilor, există momente când şi ei au nevoie de un preludiu mai lung pentru a ajunge la starea potrivită.
În plus, spun unii terapeuţi, există şanse mai mari ca el să îţi refuze „oferta” dacă este genul de bărbat care aspiră la o carieră de succes şi putere financiară, pentru că este stimulat chiar de aceste două lucruri.
Soluţia e simplă
Dacă nu vrei s-o laşi pe altă dată, atunci adu-i aminte de o partidă fierbinte pe care aţi avut-o de curând. Cu siguranţă asta-l va pune pe gânduri şi, de ce nu, chair mai mult.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!