Dragoste şi sex: Vezi care sunt trăsăturile unei femei irezistibile!

De Unica.ro, pe
Sex

De multe ori femeile se întreabă: „ce îşi doresc bărbaţii”, fără a avea parte de un răspuns concret. Pentru că evident, fiecare om este diferit, la fel cum sunt şi nevoile sale în comparaţie cu ale celorlalţi.
Putem încerca însă să adunăm la un loc cele mai importante calităţi pe care bărbaţii le găsesc irezistibile la o femeie, calităţi care în cea mai mare parte sunt generale şi nu ţin neapărat de individualitate. Să vedem care sunt acestea:

Sexul – Şi nu neapărat actul sexual în sine, ci tot ceea ce înseamnă această latură a relaţiei. Pentru că  multe femei se lasă pradă rutinei odată ce relaţia este una stabilă şi uită de importanţa satisfacţiei sexuale şi impactul acesteia în viaţa de cuplu.

Iar pentru înţelegere şi fericire pe termen lung, e nevoie să ştii să îi satisfaci dorinţele şi, în acelaşi timp, să ştii să îl faci să ţi le satisfacă pe ale tale. Compatibilitatea sexuală este importantă, la fel şi lupta permanentă împotriva rutinei şi a obişnuinţei. Nu lăsa niciodată lucrurile nespuse, comunică direct şi eficient şi aşteaptă-te la acelaşi tratament din partea partenerului. Pentru că amândoi meritaţi fericirea şi trebuie să luptaţi pentru ea.

Senzualitatea şi căldura – O femeie care are parte de aceste două calităţi, nu va avea niciodată probleme în a-i atrage pe bărbaţi, cu precădere cei pe care şi-i doreşte. O astfel de femeie are capacitatea de a-l face să se simtă iubit, dorit şi în acelaşi timp de aduce acea scânteie de care e nevoie în dormitor.

Onestitate – Şi aici nu putem include doar sinceritatea ci şi disponibilitatea de a comunica în permanenţă, de a juca cu cărţile pe faţă în ceea ce priveşte sentimentele, visele, dorinţele, pasiunile, ce îţi place şi ce nu. Sunt informaţii esenţiale de care un bărbat are nevoie pentru a putea fi acel iubit, partener sau soţ de care ai nevoie şi care să te poată face fericită. Incapacitatea de a-ţi comunica toate aceste trăiri şi nevoi duce mai întâi la resemnare ce se transformă în resentimente şi provoacă în final despărţirea.

Citeşte mai multe pe dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro