Învaţă să faci sex de calitate!

De DinDragoste.unica.ro pe
Sex

Cum poţi avea parte de sex de calitate? În principi, este de fapt foarte uşor. Tot ceea ce ai nevoie, este curiozitate, un partener şi puţin timp.

În primul rând e necesară prezenţa

Când un bărbat şi o femeie ajung în pat sunt mai degrabă concentraţi la celălalt: ce îşi doreşte, ce face, ce îi place, cum arăta ce îi place. Dacă îţi doreşti mai multă intimitate cu partenerul în timpul actului sexual, ar trebui să îţi păstrezi atenţia pentru tine. În centrul atenţiei trebuie să rămâi tu şi tot ceea ce se întâmpla cu tine. Pentru că doar dacă simţi ce se întâmplă cu tine în timpul sexului, îţi poţi arăta adevărata personalitate, ceea ce este o condiţie esenţială pentru intimitate.
Ceea ce trebuie să te întrebi este ce şi cum simţi în corpul tău în acele momente: cum te simţi când îţi atinge sânii, dacă simţi plăcere sau dezinteres, afecţiune sau ruşine. Rămâi concentrată la senzaţiile pe care le simţi prin corpul tău chiar dacă nu eşti singură, sau dacă apar între timp şi alte gânduri, asociaţii sau dorinţe. Câtă vreme faci acest lucru, vei avea cu siguranţă o trăire mai profundă. Există şi şanse mari ca şi celălalt să fie influenţat de trăirea ta, şi să aibă de asemenea parte de sex de calitate.

Sărutul

Când a fost ultima dată când tu şi partenerul tău v-aţi sărutat lung şi pasional? În creierul uman, sărutul are mai multe reverberaţii decât actul sexual în sine, şi sunt activate mai multe regiuni, ceea ce intensifică reacţiile noastre emoţionale. Sărutul este cea mai frumoasă metodă de comunicare fără cuvinte.

Citeşte continuarea pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro