Dragoste şi sex: De ce ne văd bărbaţii sexy?

De Mia, pe

Noi femeile am stat aproape întotdeauna mai prost la capitolul încredere în sine faţă de bărbaţi şi câteodată nici nu ne dăm seama că pe ei îi atrag chiar şi cele mai mici lucruri, pe care noi probabil le considerăm urâte şi încercăm să le ascundem. De la ticuri verbale la aluniţe şi chiar modul în care ne purtăm podoaba capilară, ar trebui să ne iubim mai mult. Uite de ce ne iubesc ei:
Ştii ce ai
Dacă ştii cum îţi stă mai bine, ştii că eşti carismatică şi că te poţi face plăcută de la primul salut, este perfect în regulă să te lauzi, din când în când cu asta. Totuşi, dacă nu eşti într-un anumit fel şi ai vrea ca bărbatul de lângă tine să creadă că eşti, mai bine las-o baltă, nu iese niciodată.
Simţul umorului
Într-o relaţie, simţul umorului este foarte important. Dacă tu râzi la glumele lui ai o bilă albă. Dacă ştii să faci şi tu glume cu adevărat amuzante, atunci te va plăcea şi mai mult. În schimb, dacă nu este punctul tău forte, nu încerca să forţezi nota.
Dragoste şi sex: De ce ne înşelăm iubiţii?
Zâmbetul
O femeie care zâmbeşte este o femeie frumoasă. Nu trebuie să ai dinţii perfect aliniaţi şi nici mai albi ca perlele din adâncuri, ci trebuie să zâmbeşti frumos şi sincer. Mai mult, dinţii strâmbi au propria personalitate şi dacă ştii cum să-i foloseşti ca pe un atu şi nu să-i scoţi în evidenţă drept defect, tu ieşi în câştig.
Dansezi?
Câteodată bărbaţii se feresc să danseze – ori se simt ruşinaţi, ori nu ştiu, ori se tem că te vor călca pe picioare – dar asta nu înseamnă că nici tu nu ar trebui să ieşi pe ringul de dans şi să toceşti tălpile pantofilor toată noaptea. Oricum, dacă ştie că te descurci binişor pe muzică, sigur se va gândi că eşti bună şi în pat.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter