Dragoste: Cum faceţi sex, după locul de muncă pe care îl are

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:38
Sex

Te-ai gândit până acum că profesia soţului sau iubitului tău are legătură cu modul în care se comportă în dormitor? Un studiu efectuat de curând arată cum fac sex bărbaţii, în funcţie ce joburile pe care le au.
La cercetare au participat 400 de femei căsătorite sau cu iubiţi stabili, care au vorbit despre nivelul de satisfacţie pe care îl oferă partenerii lor în materie de sex. Potrivit specialistului sexology Linda De Villers, cu cât un bărbat lucrează mai mult cu mâinile, cu atât viaţa sexuală de cuplu este mai condimentată, iar cu cât slujba lui este mai monotonă, cu atât şi el va fi mai simplu între cearceafuri.
Specialist în IT, technician
Conform rezultatelor sondajului, bărbaţii care lucrează în acest domeniu fac sex cel mai rar dintre toţi, nu sunt foarte aventuroşi şi foarte rar vor propune ceva nou în pat. Ba chiar, ai cele mai mici şanse să aduci în cuplu şi o jucărie sexuală. Partea bună este că ei sunt genul de bărbaţi care te vor strânge mereu în braţe după ce faceţi sex.
Mecanici auto, şoferi
Se pare că ei sunt cei mai buni la sex oral – cei mai mulţi dintre ei fac cunnilingus, iar soţiile şi iubitele lor i-au încadrat la categoria „experţi”. Au vieţi sexuale foarte satisfăcătoare şi sunt genul care ar introduce în cuplu lenjeria intimă comestibilă. Pe de altă parte, au de trei ori mai multe şanse să adoarmă imediat după ce fac sex, spre deosebire de ceilalţi bărbaţi.
Doctori şi alţi angajaţi în domeniul Sănătăţii
Se pare că în general bărbaţii care lucrează în acest sector ştiu să aprecieze persoanele de lângă ei şi sunt foarte romantici. Ştiu să facă sex oral „ca la carte”, însă nu sunt mari fani ai preludiului. În plus, partidele de sex nu durează prea mult.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!