Amor: De ce te temi, de fapt, de sexul anal?

De Adina Radu, pe
Sex

Când vine vorba de sex anal, cei mai entuziasmaţi de acest subiect sunt probabil bărbaţii. Dar subiectul este din ce în ce mai puţin tabu în zilele noastre şi noi, femeile, începem să cochetăm cu această idee. De fapt, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos refuză să facă sex anal din cauza societăţii în care trăim, ci motivele sunt mult mai simple de atât:
Accidentele
Trebuie să alegi mereu momentul potrivit pentru a face sex anal, vorbind din punct de vedere fiziologic. Nu este o idee bună să încerci asta înainte să te duci la toaletă şi nici imediat după ce ai fost la toaletă, dar bărbaţii nu prea se gândesc la acest aspect când cer partenerei să facă sex anal.
Durerea
Teama că va durea nu este fără motiv. Ne aducem aminte cât de tare a durut atunci când am făcut sex pentru prima oară şi ştim prea bine că anusul nu este chiar atât de elastic ca vaginul şi că trebuie să-l lubrifiezi foarte bine, altfel te alegi cu alte complicaţii. În plus, ca să poţi face sex anal şi să nu fie atât de dureros, trebuie să fii foarte relaxată – un lucru destul de greu de realizat, mai ales dacă eşti la prima astfel de experienţă şi eşti stresată de ce se poate întâmpla (de exemplu, ce am scris un pic mai sus).
Fisuri, răni şi posibile infecţii
Lubrifiantul trebuie să stea la loc de cinste când vrei să faci sex anal. Dacă nu foloseşti cât mai mult, pielea anusului, care este foarte sensibilă, se poate răni şi asta poate duce la complicaţii din cauza tuturor bacteriilor care se află în acea regiune.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!