De ce nu ai vrea să faci sex pe plajă

De Adina Radu, pe
Sex

Să faci sex pe plaja pustie sună atât de romantic, nu-i aşa? Şi chiar plaja a devenit un loc atât de căutat pentru astfel de experienţe că au numit şi un cocktail „sex on the beach”. Chiar şi pe micile şi marile ecrane dă atât de bine, că ai vrea şi tu să încerci. Mai gândeşte-te…
Nisipul este una dintre principalele tale griji atunci când vrei să faci sex pe plajă. Sau ar trebui să fie. Nu de alta, dar dacă ajunge nisipul în zona ta intimă, s-ar putea ai parte de un gomaj nedorit. Nisipul poate ajunge cu uşurinţă în vaginul tău şi te poate irita, dar un duş călduţ va rezolva apoi problema. Însă evită spălăturile vaginale – aparatul genital feminin se curăţă singur.
Dacă totuşi vrei să încerci şi această experienţă, fii sigură că cearceaful sau prosopul pe care veţi sta este destul de mare.

Dacă ai şti…

Câte bacterii se găsesc în nisip, probabil ai evita să mai mergi la plajă, măcar o perioadă. Potrivit unor studii recente, există foarte multe bacterii provenite din materiile fecale în nisip, aduse de apă. Dacă aceste bacterii ajung în organismul tău, ai putea face febră tifoidă, hepatita A sau dizenterie. Parcă n-ai mai vrea aşa tare să faci sex pe plajă, nu?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!