Amor: Ce spune culoarea hainelor tale despre cum faci sex?

De Adina Radu, pe
Sex

Culorile pe care le alegi – fie că este vorba de vopseaua de păr, oja de pe unghii sau haine – spun lucruri importante despre personalitatea ta, însă nu ar trebui luate drept stereotip. În funcţie de nuanţele hainelor pe care le îmbraci la o întâlnire, un bărbat îşi poate da seama ce vrei să se întâmple mai departe şi chiar cum eşti în pat.
Negru
Pornind de la micuţa rochie neagră (LBD, little black dress), hainele în această nuanţă te arată ca o femeie sexy, încrezătoare şi chiar o figură de autoritate. Desigur, contează şi cum porţi negrul mai exact. De exemplu, dacă eşti adepta muzicii rock, porţi negru ca fashion statement. În schimb, dacă porţi ţinute chic în această culoare, eşti genul meticulous, căreia îi place să deţină controlul în dormitor.
Gri
Gri-ul este purtat cu succes de către femeile soisticate, care se cunosc şi ştiu ce vor, în general, dar şi în timpul unei partide de amor.
Alb
Albul inspiră delicateţe, curăţenie, simplitate. Totuşi, bărbaţii pot merge cu această idee chiar mai departe de atât, gândindu-se că, deşi te-ai îmbrăcat în alb şi încerci să pari sensibilă, în pat eşti cu totul altă persoană – exact aşa cum îşi doresc să fii.
Citeşte şi: Sex: Ce spun chiloţii tăi despre tine?

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!