Cele mai ciudate deviaţii sexuale ale femeilor

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:17
Sex

Deviaţiile sexuale nu sunt fetişuri, actele sexuale deviante nu părăsesc făgaşul normalului, ci sunt catalogate astfel de către specialişti pentru că mai puţin de 10% din populaţie le practică. Deviaţiile sexuale sunt necesare pentru evoluţia personală, dar şi în societate. Află mai multe despre deviaţiile sexuale şi care sunt cele mai ciudate, întâlnite la femei!

Cum devine un act sexual normal o deviaţie

Psihologii spun că o deviaţie sexuală este un act sexual normal, nu un fetiş, nu o parafilie, încă care nu este atât de răspândit în populaţie. Spre exemplu, homosexualitatea este considerată o deviaţie, pentru că doar 5% dintre bărbaţi o practică, la nivel global. Pe de altă parte, bisexualitatea nu mai este o deviaţie, pentru că 15% dintre oamenii din lume sunt bisexuali.

Sexsomnia

Această deviaţie este definită de psihologi ca un comportament sexual în timpul somnului. Femeile care au această deviaţie sexuală se comportă ca somnambulii: se ating, se masturbează şi chiar fac sex cu partenerii în timp ce dorm, iar în unele cazuri pot deveni chiar agresive. Când se trezesc, însă, nu îşi amintesc de ceea ce au făcut în timpul nopţii.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!