Ce ţi-ai fi dorit să ştii încă de la început despre dragoste şi sex?

De Mia, pe
Sex

Nimeni nu se naşte învăţat, nici chiar cei mai cuceritori dintre bărbaţi nu au flerul înnăscut, ci în timp au învăţat cum să se comporte şi ce să spună pentru a atrage cele mai frumoase femei. Experienţa este cea care te învaţă şi te şlefuieşte în viaţă, dar ar fi fost util să cunoşti unele lucruri înainte să-ţi pui inima la bătaie, nu-i aşa?
Singură sau într-o relaţie?
Faptul că nu eşti într-o relaţie atunci când toate prietenele tale – sau toţi cei din jurul tău – au pe cineva, nu înseamnă că tu valorezi mai puţin. Nu trebuie să îţi găseşti validarea în persoana de lângă tine şi mai întâi trebuie să te iubeşti tu însăţi pe tine, înainte ca cineva să îţi ofere aceleaşi sentimente.
Nu te grăbi
Ca să ajungi să cunoşti cu adevărat o persoană, e nevoie de timp. La fel şi cu iubirea şi în orice altă situaţie din viaţa ta. La începutul unei relaţii, fluturaşii din stomac te mint şi îţi spun că el este alesul vieţii tale, că nu ai vrea să mai cunoşti nicio altă persoană în viaţa asta, pentru că el este de ajuns. Aici nu este vorba de dragoste adevărată, mai ales dacă vă cunoaşteţi abia de câteva luni, ci sentimentul autentic se clădeşte în relaţia sănătoasă cu trecerea anilor. Aşa că nu are rost să te grăbeşti să-i oferi totul persoanei de lângă tine, încă de la început.
Dragostea nu e aşa cum îţi imaginezi
Îţi place să crezi că ai un anumit tip de bărbat care te atrage. Ar trebui să fie înalt, cu părul ondulat, ochii neapărat verzi, buzele într-un fel anume…

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!