Sex: 6 semne că vrea să se joace cu tine

De Adina Radu, pe

Atunci când un nou bărbat intră în viaţa ta, nu ai cum să îi cunoşti intenţiile încă de la început şi este destul de uşor să cazi în capcana propriilor dorinţe, fără să îţi dai seama că celălalt nu îşi doreşte acelaşi lucru ca tine. Cum îţi poţi da seama că nu te vrea decât pentru distracţie?
Vorbeşte la telefon
Atunci când sunteţi împreună îi mai sună telefonul, dar atunci când răspunde preferă să vorbească din altă cameră. Dacă are un loc de muncă unde este foarte căutat, nu înseamnă că nu vrea o relaţie cu tine. Totuşi, dacă nu lasă telefonul în pace atunci când ar trebui să fie atent la tine, îţi poţi pune unele semne de întrebare.
Se supără când îl suni
Fără să îl anunţi dinainte. Ceva este suspect în legătură cu prietenul tău dacă se supără atunci când îl suni fără să fi discutat înainte despre asta. Probabil se comportă astfel pentru că îl poţi prinde în compania altor domnişoare, iar el nu ştie cum să explice apelul tău în faţa lor.
Nu i-ai cunoscut prietenii
Pasul acesta este destul de important într-o relaţie, atât pentru tine, dar şi pentru el. Dacă tot evită să te prezinte prietenilor săi, ceva este dubios. Ori nu consideră că aveţi o relaţie serioasă pentru care să-şi dea silinţa, fie se mai întâlneşte şi cu alte femei şi n-ar vrea ca unul dintre prietenii săi să îţi spună din greşeală adevărul.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!