Variante erotice de sex la locul de muncă

De Stela Moisescu, pe

Ţi-am arătat deja care sunt riscurile sexului la locul de muncă, dar şi ce măsuri de precauţie să îţi iei pentru a-ţi îndeplini fantezia, aşa că nu ne rămâne decât să îţi punem…
… la dispoziţie cele mai sexy scenarii de sex la locul de muncă!

Dacă te-ai hotărât să-i faci o vizită iubitului la birou sau rămâi cu un coleg/ iubit peste program, iată câteva idei erotice în care poţi face sex la locul de muncă!

Sex oral la birou

Este mai uşor de pus în practică şi mai discret decât sexul normal. Dacă ai acces la un birou individual, care să vă ofere intimitate, poţi face pe secretara care se apleacă să ia dosarul căzut de la picioarele şefului, dar mai zăboveşte puţin… chiar şi în timpul zilei (vezi scena din serialul Sex and the City în care Samantha  îi face sex oral lui Richard, având grijă să se aşeze sub biroului lui)! Desigur, rolurile pot fi şi inversate, astfel că tu stai inocentă pe scaun, în timp ce partenerul tău „adună mapele de pe jos”.

Nu are sens să îţi zic că sexul la locul de muncă se simplifică, dacă porţi fustă… easy access!

Un loc cât de cât sigur pentru o partidă de sex oral rapidă pe timpul zilei este şi unitatea sanitară, atunci când doamnele de serviciu îşi fac treaba în sediul firmei. Totuşi, toaleta nu îţi este recomandată nici măcar pentru 5 minute de plăceri orale pe timpul zilei, căci n-ai de unde să ştii când dai nas în nas cu o colegă.

Dacă aştepţi până ce se lasă seara, iar colegii îşi termină programul, o partidă de sex oral într-o toaletă la locul de muncă este în mod clar mai indicată decât una într-un bar (în ideea că ai un mic fetiş cu toaletele  publice), dacă ne gândim la igienă. Poţi încerca varianta în care te urci cu picioarele pe wc (ridică totuşi colacul), iar partenerul tău stă în faţa ta, în picioare. Dacă tu vrei să fii cea răsfăţată, stai în picioare, orientată perpendicular pe uşa cabinei, cu un picior ridicat pe gura wc-ului, pentru ca el să aibă acces.

Pozitii de sex… la birou!

Tot în toaletă, cele mai bune poziţii de sex sunt cele în care staţi în picioare, iar el te penetrează din spate. Îţi poţi aşeza picioarele de o parte şi alta a wc-ului (de această dată lasă colacul şi capacul) şi te poţi ţine cu mâinile de bazinul wc-ului. Puteţi fi tentaţi să vă aşezaţi pe vasul wc-ului, însă mai bine păstraţi poziţia pentru toaleta persoanală.

Până una alta ar trebui să ştii că este foarte puţin probabil să iei o boală cu transmitere sexuala de la contactul pielii cu colacul wc-ului!

Cele mai palpitante poziţii de sex la locul de muncă sunt însă cele care includ, evident, un birou în peisaj… Lasă-ţi imaginaţia să zburde, odată ce ai un birou disponibil, un partener de încredere şi intimitate!

Descoperă pe următoarea pagină cinci poziţii de sex la birou!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!