Poziţii sexuale în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Poţi să-ţi cunoşti ceva mai bine propria sexualitate şi pe cea a partenerului analizând şi semnele voastre zodiacale. Unica.ro a pregătit pentru tine un ghid al preferinţelor…
…  sexuale în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecul este o fire nerăbdătoare şi pe alocuri egoistă. Aşadar, nativii acestei zodii tind să pună propria plăcere pe primul loc.

Ce-l incită: îi place să domine până la atingerea orgasmului.

Zonele sale erogene sunt localizate în zona capului, potrivit assetsoflife.com. Dacă te joci senzual cu un deget pe buzele lui sau îl tragi de păr va fi gata de acţiune.

Ce-l pune pe fugă: un partener prea posesiv sau care dă indicaţii şi are multe „nevoi” în pat îl va exaspera.

Poziţia de sex preferată: „femeia deasupra” cu spatele la partener în cazul femeii şi „doggie style”, în cazul bărbatului. Cele două poziţii implică multă dominare, pasiune, viteză şi zero contact vizual sau intim, combinaţia câştigătoare pentru Berbec.

Taur

Le place să trăiască pe picior mare. Oferă mult şi aşteaptă la fel de mult din partea partenerului.

Ce-l incită: Taurul se topeşte după masajele senzuale.

Zonele sale erogene sunt gâtul şi umerii. Săruturi tandre şi jocul cu limba la curbura umărului îi trimit semnale foarte explicite Taurului.

Ce-l pune pe fugă: o partidă de sex făcută într-un decor simplu. El se simte bine la lumina lumânărilor, între aşternuturi de mătase fină. Nu-i plac partenerii de sex grăbiţi şi care văr să primească fără să ofere nimic în schimb.

Poziţia de sex preferată: pentru el nu contează poziţia, ci ritmul penetrării. Preferă să pornească la drum cu o viteză lentă şi să mărească ritmul tot mai mult.

Gemeni

Este o fire sociabilă şi optimistă, iar acest lucru se vede şi în stilul de a face sex.

Ce-l incită: discuţiile de cearşaf, partidele de sex în public şi varietatea. Îi place joaca şi tachinarea. Orice vorbă fierbinte îl incită, de aceea adoră sexul prin telefon sau pe internet.

Zonele sale erogene sunt braţele şi mâinile, pe care îi place să le folosească cât mai mult în timpul sexului.

Ce-l pune pe fugă: liniştea în dormitor şi lipsa de imaginaţie şi curaj a partenerului.

Poziţia de sex preferată:
poziţia în care stă pe-o parte, faţă în faţă cu partenerul, îi oferă spaţiul de care are nevoie pentru a dezmierda corpul celuilalt. Şi poziţia 69 este pe placul lui. El preferă atingerile variate, cele suave să alterneze cu cele apăsate, de exemplu.

Rac

Nativul acestei zodii are nevoie de multe complimente între aşternuturi, fiind o fire sensibilă. În fanteziile sale acesta este adorat de partenerul de cuplu. Pentru a câştiga fidelitatea partenerului este în stare să-i ofere acestuia plăceri nebănuite.

Ce-l incită:
gesturile romantice îi trezesc simţurile sexuale. Îi plac în mod special partenerii care nu se sfiesc să-şi exprime satisfacţia în timpul actului sexual cât mai zgomotos.

Zonele sale erogene sunt, după gen, sânii sau pectoralii.

Ce-l pune pe fugă: un partener mut îi slăbeşte încrederea în sine, iar unul prea direct îl face să se simtă lezat în dormitor.

Poziţia de sex preferată: Racii preferă să stea aşezaţi pe spate, aşa că poziţia preferată a femeii este „misionarului”, iar a bărbatului este „femeia deasupra”. Văzându-l pe celălalt că depune efort, Racul se simte mai apreciat.

Leu

Fuge de rutină şi de parteneri previzibili în dormitor. Adoră surprizele şi provocările pe plan sexual.

Ce-l incită:
va accepta propunerile indecente fără suflare şi asociază sexul cu performanţa. Este chiar competitiv între aşternuturi. Îi va ridica nivelul de adrenalină o cursă până la atingerea orgasmului. Îl incită poruncile şi joaca de-a şoarecele şi pisica.

Zona sa erogenă este spatele, şira spinării în mod special.

Ce-l pune pe fugă: un partener care se simte satisfăcut cu o singură poziţie într-o partidă de sex.

Poziţia de sex preferată:
adoră poziţiile întortochiate pentru care poate primi multe laude. Preferă o parteneră directă care să schimbe poziţia după bunul său plac, provocându-l să ţină pasul.

Fecioară

După cum îi spune şi numele nativul acestei zodii pare inocent şi îi place să „se lase” greu. În cazul Fecioarei, adesea Nu înseamnă Da.

Ce-l incită: un partener practic care ştie să-i asculte indicaţiile, dar să şi domine.

Zona sa erogenă este abdomenul. Adoră să i se atingă în mod jucăuş talia în locuri publice.

Ce-l pune pe fugă: un partener cu aspect fizic neîngrijit şi absent în timpul partidei de sex. Invitaţiile vulgare nu-i trezesc interesul.

Poziţia de sex preferată:
orice poziţie în care este dominat e pe placul Fecioarei. Aşa că femeile adoră poziţia „doggie style” sau „misionarului”, iar bărbaţii, „femeia deasupra”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!