Totul despre sex în aer liber

De Stela Moisescu, pe

Iarna adorăm să ne cuibărim în pat cu iubitul, iar simţurile noastre tânjesc după căldura braţelor sale. Odată ce gradele cresc în termometru, creşte şi dorinţa noastră…
… de a părăsi locul unde am hibernat, aşa că sexul în aer liber ne face cu ochiul.

Ce spun specialiştii despre sex în aer liber

„Sexul în aer liber îţi trezeşte simţurile amorţite. Aerul curat, mirosul naturii şi razele soarelui sunt stimuli deosebit de erotici”, explică sexologul Sandor Gardos.

În plus, teama de a nu fi prinşi în timpul actului vă provoacă o stare de exaltare, care face experienţa mult mai intensă. „Pericolul pe care îl presupune sexul în aer liber dă mai multă savoarea unei vieţi sexuale care a intrat în rutină”, apreciază Salma Shah, expert în relaţii de cuplu.

Totuşi, nu trebuie să încercaţi sexul în public în încercarea de a repara o relaţie cu probleme.

„Chiar dacă apelaţi la o fantezie atât de îndrăzneaţă precum sexul în public, nu veţi rezolva o problemă care aduce în relaţie stres sau distanţare emoţională de partener”, precizează autorul Peta Heskell.

Cu alte cuvinte, înainte de a-ţi invita iubitul la o ieşire erotică în oraş, analizează motivele dorinţei tale. Asigură-te că este ceea ce îţi doreşti tu, nu doar partenerul. Scopul sexului în aer liber este să vă conecteze şi mai mult în cuplu şi să vă deconecteze individual. La cea mai mică urmă de anxietate sau frică, mai bine renunţă la experienţă.

Eşti convinsă că sexul în aer liber este o fantezie pe care vrei să ţi-o îndeplineşti împreună cu iubitul tău?

Înainte de a trece la fapte, iată care sunt riscurile sexului într-un loc public.

Legislaţia privind sexul în aer liber

În Codul Penal sexul în public este văzut drept perversiune sexuală, care este pedepsită prin lege. În funcţie de gravitatea faptei, poţi primi un avertisment, o amendă sau chiar pedeapsa cu închisoarea, de la unu la cinci ani. Puţini dintre cei care practică sexul în aer liber ştiu că pot ajunge după gratii pentru această plăcere. Pedeapsa se poate aplica atunci când se dovedeşte că infracţiunea reprezintă un ultraj contra bunelor moravuri sau tulburare a liniştii publice. În ambele cazuri trebuie să existe mărturia a cel puţin o persoană revoltată.

Practic, legislaţia pedepseşte orice act sexual desăvârşit într-un spaţiu care nu vă conferă intimitate absolută. Mulţi susţin că maşina personală este un astfel de loc. Totuşi, sexul în maşină este şi el pedepsit prin lege, dacă maşina se află pe domeniu public.

Forţând această notă, a existenţei unei inimităţi, italienii au modificat legislaţia în privinţa lifturilor. Raporturile sexuale în ascensor sunt legale atât timp cât ele au loc între două etaje, iar interiorul nu este în niciun fel expus, cum ar fi prin prezenţa geamurilor. Dacă sunt îndeplinite aceste condiţii liftul devine spaţiu privat, în care amatorii de sex în public se pot desfăşura.

Iată ce locaţii în aer liber vă pot satisface fanteziile sexuale, precum şi măsurile de protecţie pe care le puteţi lua pentru a nu fi surprinşi. Nu rata nici sugestiile de poziţii sexuale în funcţie de locaţie.

În curtea casei

Staţi la casă? Atunci profită de curtea casei care îţi oferă intimitate, precum şi fiorii sexului în aer liber. Doctorul Ava Cadell afirmă că vă bucuraţi de mai multă intimitate dacă vă poziţionaţi lângă un gard viu. Poziţia ideală pentru sexul în această locaţie este „femeia deasupra”.

Pe plajă

„Asociem sexul pe plajă cu sentimentul de libertate, iar sunetul valurilor şi apa sărată acţionează ca nişte afrodisiace”, afirmă specialistul Gardos. Nu trebuie decât să aşteptaţi lăsarea nopţii şi să mergeţi pe malul mării până când daţi de o porţiune de plajă pustie şi slab luminată. Vă trebuie doar o pătură pe care să vă aşezaţi. Îmbracă-te în ceva accesibil şi alegeţi o poziţie care să semene cu o simplă îmbrăţişare. De exemplu, aşează-te cu spatele la el, în timp ce amândoi staţi în şezut. Aşa sunteţi cu ochii în patru dacă se apropie cineva.

La pădure sau la munte

„Sexul într-un loc care te duce cu gândul la sălbăticie îţi incită simţul de aventură şi transformă activitatea într-una deosebit de intensă”, descrie Gardos. Daţi o tură locului respectiv şi căutaţi colţuri slab populate pentru a da start aventurii. Poziţia ideală în care vă bucuraţi de mai multă intimitate este cea din picioare, tu sprijinindu-te de un copac. Nu renunţa de tot la haine, mai ales că rişti să te loveşti sau să te zgârii. E bine să ai o cămaşă pe care o poţi descheia.

Pe o alee lăturalnică

O noapte călduroasă, o fustă scurtă şi un colţ întunecat se pot solda cu o partidă scurtă de sex pe o alee lăturalnică. Aveţi grijă la geamurile blocurilor din preajmă, pentru a nu fi ochiţi de vreun locatar, care se plictiseşte în toiul nopţii şi se uită pe geam. Nu vă dezbrăcaţi şi adoptaţi o poziţie de sex din picioare, din care să vă puteţi redresa rapid.
În maşină

Maşina este probabil cel mai popular loc public de făcut sex. Află aici cum să transformi experienţa sexului în maşină într-una erotică şi cu riscuri minime.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter