Relaţii: 5 trucuri ca să descoperi dacă sunteţi DOAR PRIETENI

De Lumea Femeilor, pe

Simpla prietenie dintre tine şi un bărbat poate fi plină de avantaje dar, în acelaşi timp, va ridica şi semne de întrebare. Cum afli dacă el îşi doreşte mai mult decât o simplă amiciţie?
 

Telefoane târzii…

Te sună la ore din noapte sau îţi trimite mesaje, doar ca să îţi spună “noapte bună”? Acesta este un semn prin care îţi arată aprecierea lui şi te anunţă că există cineva căruia îi pasă de tine, mai mult decât ar presupune o simplă prietenie.

O mare familie

Relaţia voastră destul de apropiată i-a permis să te invite la petrecerile de familie, unde să îi întâlneşti rudele? Deşi te prezintă ca pe o prietenă bună, pe viitor îţi va putea povesti mai multe întâmplări din viaţa lui şi a rudelor sale, iar tu te vei simţi direct implicată…

Din suflet, pentru tine!

Cadourile sunt un pretext destul de bun pentru ca cineva să îşi arate afecţiunea. Îţi oferă daruri cu fiecare ocazie (fie ea mai mult sau mai puţin specială)? Uneori nici chiar partenerul tău nu ţine minte toate datele aniversare, cum se face că un prieten bun şi le aminteşte?

Şi privirile vorbesc…

L-ai surprins vreodată privindu-te lung şi admirativ? Probabil că îşi făcea curaj, ca să-ţi poată spune ce simte. Sau probabil că se bucura de timpul pe care îl petreceţi împreună. Gest absolut normal pentru un prieten… bun.

Bere cu prietenii vs. o plimbare cu tine

Şi-a lăsat planurile personale (mersul la sală, berea cu prietenii etc.) pentru a se întâlni cu tine? Dacă preferă să discute cu tine, în loc să vadă un meci cu amicii, atunci nu mai este nici un dubiu. Bucură-te, însă, pentru că, dacă va deveni partenerul tău, nu prea vei mai avea parte de acest tratament privilegiat!

TU CE ÎŢI DOREŞTI?

► Dacă şi tu simţi că ar putea fi ceva mai mult decât o simplă prietenie între voi, intră în jocul lui. Răspunde-i la mesaje la fel de pozitiv, invită-l şi tu la mesele de familie, păstrează mereu contactul vizual şi foloseşte-te de limbajul corpului, pentru a-i da de înţeles mai multe.

►Dacă, însă, tu nu-i împărtăşeşti sentimentele, invită-l la o discuţie “ca între oamenii mari”. Spune-i cât de preţioasă este, pentru tine, prietenia voastră şi că îl consideri un frate mai mare (sau mai mic…). Asta o să îi dea de înţeles că nu eşti atrasă de el aşa cum şi-ar dori. Şi nu va fi nevoit să suporte consecinţele unui refuz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!