Cum faci să rămâi prietenă cu fostul iubit?

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 16:08

Să te împaci cu fostul iubit – adică să reluaţi relaţia romantică pe care aţi avut-o în trecut – nu este o idee bună de cele mai multe ori. În schimb, dacă vrei o relaţie de prietenie cu el, acest lucru poate fi foarte sănătos, însă trebuie să ai în vedere câteva lucruri importante:
Fii deschisă
Înainte să ieşi în oraş cu fostul iubit, mai întâi vorbeşte cu actualul tău despre asta. Spune-i deschis cu cine urmează să te întâlneşti şi, dacă vrei, unde v-aţi dat întâlnirea. Probabil va fi gelos, dar trebuie să-l faci să înţeleagă că planul nu este să te împaci cu ex-ul, ci să îl ţii aproape în continuare ca prieten.
Dragoste şi sex: Când este în regulă să minţi?
Nu te băga în viaţa lui personală
Odată aflată faţă în faţă cu fostul, păstrează conversaţia uşoară şi cât mai prietenoasă. Nu îl lua la întrebări despre viaţa lui personal – nici nu ai nevoie să ştii dacă are o nouă iubită sau nu. Vorbiţi despre locurile de muncă, despre filme, vacanţe şi aşa mai departe. În acelaşi timp, evită să îi dai şi tu prea multe detalii despre situaţia ta amoroasă din prezent, cel mai probabil nici el nu este interesat de acest subiect.
Ţine-ţi mâinile pentru tine
Este greu să te comporţi cu persoane cu care ai avut relaţii ca şi când sentimentele de iubire dintre voi nu au existat vreodată – şi poate nici nu ştii cum să te porţi ca o prietenă cu el şi nu ca o iubită. O îmbrăţişare scurtă atunci când vă revedeţi este destul de prietenoasă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!