8 puncte de atins în timpul sexului

De Stela Moisescu pe

Potrivit chinezilor, energia sexuală, care se manifestă prin dorinţa şi plăcerea pe care le simţi, trebuie să circule liberă în tot corpul. Doar aşa poţi avea un libido puternic…
… şi orgasme incredibil de intense.

Stresul din viaţa de zi cu zi crează însă diferite blocaje spirituale şi emoţionale care nu mai permit energiei tale sexuale să se mişte nestingherită. De aceea, îţi spui că eşi prea surmenată pentru a mai face sex. Aici îţi vin în ajutor tehnicile de acupresură şi acupunctură. Potrivit lor, dacă apeşi anumite puncte de pe trupul tău sau al partenerului elimini blocajele şi laşi energia sexuală să circule liberă.  

Autoarea Aliza Baron Cohen prezintă în cartea sa, „Sex: tips and tonics to spice it up.”, 8 puncte care formează „inelul punctelor de foc”. Apăsarea acestor puncte creşte nivelul hormonilor sexuali, în cazul ambelor sexe, precizează autoarea.

Iată care sunt „punctele de foc” şi cum le poţi atinge în timpul sexului, pentru a creşte dorinţa sexuală şi intensitatea senzaţiilor pe care le simţi tu şi iubitul tău.

În creştetul capului, chiar în centru: Iubitul îţi poate stimula acest punct, dacă staţi în poziţia doggie-style, dar tu nu te apleci, pentru a te sprijini în mâini. Nu trebuie decât să îşi treacă degetele prin părul tău, pentru a masa uşor această zonă. La fel poţi să-i faci şi tu lui dacă stă în şezut, iar tu la el în braţe sau preferaţi poziţia misionarului.

Pe gât, sub urechi, dedesubtul maxilarului: Iubitul îţi poate stimula cele două puncte cu degetul arătător şi cel mijlociul, cu mişcări circulare când stă deasupra ta, în poziţia misionarului. Şi tu îi poţi face lui acelaşi lucru, din aceeaşi poziţie.

Două degete mai sus de cot, pe interiorul braţului: Îţi poate apăsa acest punct la ambele braţe, dacă faceţi sex în picioare, iar tu stai cu spatele la el. Dacă vrei să-i apeşi tu cele două puncte de pe braţe, roagă-l să-şi ţină braţele cu palmele orientate în sus, în timpul poziţiei „femeia deasupra”. Cât el stă pe spate, tu te apleci spre el şi te sprijini cu palmele de aceste două puncte.

Află mai multe tehnici orientale pentru satisfacţie sexuală.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO