Psihologie: Ştii cu adevărat când e momentul să vă mutaţi împreună?

De Unica.ro pe

Pentru majoritatea cuplurilor, mutatul împreună este un proces gradual. Totul începe cu periuţa de dinţi suplimentară lăsată în baia iubitului tău după care, descoperi că ai mai multe haine la el în şifonier decât la tine acasa sau viceversa.
Că petreceţi majoritatea timpului împreună şi că nu se mai justifică sub nicio formă să plătiţi doua chirii. Pentru unele cupluri pe de altă parte, locuitul împreună înseamnă aproape acelaşi lucru ca o căsătorie, prin urmare decizia de a face acest pas devine extrem de greu de luat şi trebuie tratată cu cea mai mare atenţie.

În orice situaţie te-ai afla, decizia de a te muta împreună şi de a împărţi spaţiul vital cu o altă persoană nu e deloc una uşoară, pe care să o iei în grabă, fără să analizezi toate aspectele şi implicaţiile acestui lucru. În primul rând, trebuie să ţii cont de faptul că un om îşi va arăta adevărata sa faţă doar atunci când vei fi alături de el în permanenţă şi nu atunci când întâlnirile sunt ocazionale. Care e momentul oportun pentru a te gândi la a locui împreună cu iubitul? Iată câteva indicii:

1. Dormiţi împreună în acealaşi pat în fiecare noapte: Nu contează ce faci tu sau el în timpul zilei şi nici unde mergeţi. Dacă fiecare seară o petreceţi împreună şi dimineaţa vă treziţi unul lângă altul, sunt şanse mari să fiţi deja pregătiţi pentru pasul cel mare, cel de a locui împreună. Pentru că numai faptul că te întorci acasă în fiecare seara pentru a-ţi petrece noaptea şi timpul liber alături de aceeaşi persoană denotă angajament şi dedicaţie, lucruri de care are nevoie o relaţie serioasă. Cu toate că viaţa împreună înseamnă mai mult decât să dormiţi în acelaşi pat în fiecare noapte, acesta rămâne totuşi un semn clar că sunteţi capabili de a convieţui fericiţi.
Vezi care sunt celelalte indicii ca fel de importante ca şi primul, direct pe de dindragoste.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro