Poziţii şi trucuri sexuale de primăvară

De Stela Moisescu, pe

Creierul este cel mai erogen organ, aşa că astenia de primăvară presupune anumite tulburări şi în plan sexual, avertizează experţii. Ce poţi face tu? Pe lângă detoxifierea organismului…
… cu fructe şi legume, încearcă şi o detoxifiere a vieţii sexuale.

Unica.ro îţi propune o „dietă” cu poziţii şi trucuri sexuale inedite care pot trezi la viaţă chiar şi cel mai „adormit” cuplu.

Experiment sexual cu ploaia de sezon

Este primăvară aşa că am scăpat de ninsori şi încep ploile. Nu suspina dacă mult râvnitele raze ale soarelui s-au ascuns puţin, căci câteva picături de ploaie vă pot trezi simţurile sexuale.

Mergeţi afară fără umbrelă şi lăsaţi picăturile să vă ude leoarcă, la fel ca atunci când eraţi mici. Mai apoi intraţi în casă direct sub duş. Scăpaţi repede de hainele ude şi daţi drumul unui jet de apă fierbinte, în timp ce fixaţi capul duşului deasupra voastră. Sprijină-te de un perete şi ridică un picior astfel încât să-l ţii strâns în jurul iubitului tău. Lasă-l să te penetreze în timp ce picăturile de apă vi se preling pe corp. Experienţa garantează trezirea libidoului.

Trucuri sexuale cu îngheţată

Aşa cum ghioceii apar timid chiar din timpul iernii, aşa apare şi îngheţata primăvara! Reperează de unde poţi cumpăra cornete goale şi îngheţată, căci aşa îi vei oferi iubitul tău un sex oral de neuitat.

Nu aplica îngheţata direct piele. Taie vârful cornetelui şi aşează-l pe corpul penisului său atunci când acesta nu este încă în erecţie. Potriveşte-l după preferinţa lui, astfel încât capul penisului să iasă din vârful cornetelui. Mai departe, oferă-i senzaţii tari aplicând îngheţata pe capul penisului şi jucându-te cu buzele şi limba, până când îi provoci o erecţie. Cornetele s-ar putea să nu rămână întreg în urma experienţei şi nici depresia sezonieră.

Dacă preferaţi jocul clasic, cu îngheţata întinsă pe corp, iată maniera inedită în care o puteţi face. Pictează cu îngheţata un număr format din două cifre pe orice parte a corpului tău şi roagă-l să ghicească ce număr ai ales. În cazul în care nu ghiceşte, invită-l să şteargă cu buzele şi limba numărul corect.

Poziţii şi trucuri sexuale pe balcon

Dacă tot am pomenit de razele soarelui, ei bine, atunci când ele apar e musai să vă bucuraţi de ele. Unde altundeva decât pe balcon?

Iată ce lucruri incitante puteţi face în noul sezon, pentru a alunga astenia din viaţa voastră sexuală. Ce zici de vizionarea unui film porno împreună cu iubitul tău chiar pe balcon? Nu trebuie decât să aduceţi laptopul şi vă puteţi delecta cu imagini fierbinţi în timp ce razele soarelui vă mângâie pielea. Ambele se dovedesc a fi stimulente puternice.

Atinge-l pe iubitul tău uşor în timp ce staţi pe un covor pufos şi urmăriţi acţiunea filmului. Dacă v-aţi incins suficient alegeţi o poziţie sexuală în care sunteţi feriţi de ochii celorlalţi. Puteţi să staţi în picioare în timp ce vă sprijiniţi de un perete izolat al balconului. Astfel, razele soarelui şi peretele rece, vă pot da impresia că sunteţi pe o alee lăturalnică. Pentru un plus de efect nu scăpaţi de toate hainele. Poartă o fustă pe care el să o ridice doar.

Desigur, poziţiile sunt infinite dacă trageţi jaluzelele. Iată o sugestie fierbinte pentru amândoi, potrivit greatsexcoach.com.

Aduceţi pe balcon un scaun cu tapiţerie şi spătar. Iubitul tău stă în picioare, cu spatele la tapiţeria scaunului. Tu te aşezi cu genunchii şi tălpile pe tapiţerie, trecându-le printre picioarele sale uşor îndepărtate. Mai apoi, te vei sprijini în mâini. Astfel veţi ajunge într-o poziţie asemănătoare cu doggie style, în care el te penetrează din spate, în timp ce te trage mai aproape de el, numai că nu stai cu genunchii pe podea, ci pe scaun. Unghiul de penetrare favorizează stimularea peretelui pe care se află punctul G.

Alte trucuri sexuale ce vă trezesc simţurile!

Ştiai că balenele se muşcă uşor în timpul împerecherii? Se pare că astfel se intensifică senzaţiile de la nivelul pielii, pentru că aduci sângele mai aproape de suprafaţa ei, descrie  sexologul Petra Boynton. Evident, acest lucru se aplică şi la oameni.

Dacă-l muşti uşor pe iubitul tău, el îţi va simţi mângâierile şi săruturile ulterioare într-un mod mult mai intens, iar orgasmul este mai uşor de atins. Roagă-l să te stimuleze şi el la fel.

Un alt truc prin care amplificaţi senzaţiile este să vă răsfăţaţi cu atingeri fără să vă vedeţi. Ia-l pe iubitul tău în braţe, dar din spate. Lipeşte-ţi pieptul de spatele său şi atinge-i abdomenul, iar mai apoi zona intimă. Faptul că nu te vede, îi va ascuţi simţurile. Dacă eşti ceva mai timidă, din această poziţie poţi încerca atingeri mai îndrăzneţe şi inedite, căci nu eşti sub privirile lui.

Aşadar, vă stau la dispoziţie o mulţime de feluri prin care să vă treziţi din hibernare viaţa sexuală de cuplu şi să alungaţi astenia de primăvară din patul vostru!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!