5 poziţii sexuale care asigură orgasmul (II)

De Stela Moisescu, pe

Dacă ieri ai citit pe Unica.ro despre poziţiile sexuale din care orice femeie poate avea orgasm, acum ai ocazia să vezi cum îi poţi oferi iubitului tău senzaţii exotice în dormitor.
Dacă vrei să-i oferi o partidă de sex incendiară, pe care să o încheie cu un orgasm de proporţii, alege poziţiile sexuale din care el simte cea mai mare plăcere!

Iată care sunt poziţiile sexuale special concepute pentru plăcerea bărbaţilor, dar care nici ţie nu îţi vor fi indiferente!

1. Femeia deasupra

Bărbaţii adoră să vadă o femeie preluând controlul în pat! Poziţia femeia deasupra este printre preferatele lui, dar nu practicată oricum. Trebuie să ştii că nu simte o plăcere deosebită atunci când stai deasupra lui şi te apleci spre el, mişcând uşor din şolduri. Deşi pe această cale clitorisul tău este bine stimulat, iar tu ai toate şansele să atingi orgasmul…

Dacă vrei să-l răsfeţi şi să-i oferi lui senzaţii tari, atunci stai cu spatele drept şi sprijinită în tălpi. Câteva genoflexiuni cu picioarele ceva mai depărtate, iar iubitul tău va urca în al nouălea cer. Dacă simţi că oboseşti, roagă-l să te ajute şi el cu mâinile.

O altă variantă sexy pentru el este să te apleci cu bustul pe pieptul lui şi să îl săruţi pe gât, timp în care iubitul tău te ţine de şolduri şi se mişcă singur după bunul plac.

2. Femeia deasupra… cu spatele la el

Din acest unghi el are o privelişte foarte erotică fără să facă vreun efort, aşa că nu strică să îl tratezi cu spatele cât stai deasupra lui. În plus, poziţia îţi îngustă vaginul, iar penetrarea devine mult mai plăcută pentru amândoi. Din această poziţie îi poţi atinge testiculele, pentru un plus de plăcere.

3. Poziţia doggie style

Cea mai masculină poziţie, cea în care iubitul tău are ultimul cuvânt de spus, este doggie style, iar variantele acestei poziţii sunt special concepute pentru a oferi bărbaţilor plăceri sublime.

În timp ce iubitul tău stă în genunchi şi îţi ghidează şoldurile cu mâinile poţi începe să-l seduci stând sprijinită în mâini cu spatele arcuit. Uită de inhibiţii şi mişcă-te liber. S-ar putea ca el să renunţe să se mai mişte şi să te lase pe tine să conduci din această poziţie recunoscută pentru faptul că îl pune pe bărbat în control.

Varianta care îi excită însă cel mai mult pe reprezentanţii sexului opus este cea în care adoptă o poziţie ceva mai brutală: o aşează pe parteneră cu capul pe pat şi se apleacă deasupra ei. Nu toate femeile se simt însă la fel de incitate în această postură, decât dacă nu cumva le place să joace un rol mai supus în pat.

Poziţia doggie style este ideală pentru bărbaţi, căci ei pot controla ritmul şi adâncimea penetrării după bunul plac. Poziţia le permite şi o penetrare superficială, dar şi una extrem de profundă.

4. Poziţia linguriţă

Şi ei adoră poziţia linguriţă, chiar dacă la prima vedere pare mai romantică. În timp ce staţi pe o parte, tu cu spatele la el, nu are cum să nu îi placă iubitul tău senzaţia trupului tău lipit de al lui, în timp ce faceţi dragoste într-o dimineaţă mai leneşă.

Poziţia implică puţin efort din partea lui, dar maxim control în viteza şi profunzimea penetrării, plus că te poate atinge şi te poate strânge tare în braţe. Arcuieşte-ţi spatele pentru a crea senzaţia unui vagin mai lung şi mai îngust.

5. Poziţia misionarului

Din poziţia misionarului bărbaţii ar prefera să stai cu picioarele pe umerii lor. Aşa penetrarea este mai adâncă, iar dacă el îţi ţine picioarele apropiate la pieptul său îţi simte şi pereţii vaginului mai strâmţi.  

Iată care sunt poziţiile sexuale din care orice femeie poate avea orgasm!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!