9 poziţii sexuale din Kamasutra

De Stela Moisescu, pe

În Kamasutra găsim atât poziţii sexuale simple şi comode, cât şi variante exotice, greu pe pus în practică. Dacă nu îţi plac extremele, atunci sigur vei găsi interesante…
… următoarele poziţii sexuale din Kamasutra care sunt pe cât de simple, pe atât de incitante.

1. Din poziţia doggie style, iei mâna şi piciorul stâng din podea. În timp ce piciorul îl încolăceşti în jurul coapselor lui, el te prinde de mână, ţi-o lipeşte de trunchi, controlând cu mâna sa mişcarea coaselor tale. Cu cealaltă mână îţi poate atinge sânii dacă se apleacă peste tine.

2.
În această poziţie iubitul tău stă în şezut, cu picioarele sub el, iar tu pe spate, cu muşchii fesieri în poala sa. De ce este poziţia inedită? Pentru că îţi vei ţine picioarele ridicate, cu gleznele încolăcite, formând un L cu trunchiul. El te ţine de glezne şi îşi coboară mâinile până la baza picioarelor tale. Pentru un plus de plăcere, roagă-l să îţi lege gleznele cu o panglică.

3. El stă pe spate, iar tu deasupra, aplecându-te uşor cu faţa spre picioarele lui. Mâinile le poţi sprijini pe picioarele sale, pentru a-ţi mişca bazinul aşa cum simţi. În plus, el se va delecta cu o privelişte deosebită.

4. Iubitul tău stă în genunchi, iar tu eşti aşezată pe spate şi îţi plasezi picioarele pe umerii lui. Poziţia din Kamasutra îţi măreşte potenţialul de a atinge orgasmul pentru că stai cu capul uşor în jos, sporind circulaţia sangvină la creier.

5. Aşează-te pe spate cu genunchii la piept, în timp ce iubitul tău îngenunchează astfel încât să te poată penetra. Mai departe, el îţi va ţine gambele strâns între braţele şi trunchiul său, iar tu îţi vei apropia cât de mult poţi genunchii între ei. Poziţia garantează o stimulare intensă a punctului G.

6. Iubitul tău stă în şezut cu picioarele întinse, iar tu pe spate, cu capul între gambele sale, aşezându-ţi posteriorul în poala lui. Din această poziţie genunchii tăi ar trebui să fie îndoiţi şi să-i atingă pieptul. Pentru senzaţii tari roagă-l să se mişte ca şi cum ar fi într-o barcă, vâslind.  

7. Iată o varianta mai comodă a poziţiei cu numărul doi. În loc să ridici ambele picioare, pe unul îl încolăceşti în jurul lui, iar pe celălalt în aşezi pe umărul său. Astfel, el are acces maxim la clitorisul tău, iar tu poţi controla mai bine ritmul penetrării.

8. În timp ce iubitul tău stă în genunchi, tu te aşezi pe spate şi îl laşi să îţi ţină picioarele cu mâinile, apucându-le din spatele genunchilor. Mai departe, el controlează penetrarea, în timp ce tu te arcuieşti pentru a primi fiorii de plăcere pe care iubitul ţi-i oferă.

9. O altă variaţiune a poziţiei doggie style, regăsită în Kamasutra este cea în care stai cu muşchii fesieri lipiţi de gambe şi aplecată uşor pentru a te sprijini în mâini. El îngenunchează cu picioarele îndepărtate pentru a te putea penetra.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro